The inside of a Cleanroom facility

Anvendelser for Bioquell hurtig bio-dekontamineringstjeneste (RBDS)

Bioquell hurtig bio-dekontamineringstjeneste (RBDS) fra Ecolab er en komplet og helhedsstyret løsning. Uanset om du leder efter regelmæssige planlagte bio-dekontamineringssessioner til dit anlæg eller har brug for nødhjælp under en krise, er RBDS det rigtige valg.

Vores højtuddannede teknikere kan håndtere næsten enhver udfordring, uanset kompleksitet eller omfang.

Se anvendelser for RBDS

Der er en række anvendelser for vores hurtig bio-dekontamineringstjeneste. Disse omfatter:

Reactor cap in a cleanroom

Udbedringsbehov

Hvis din organisation er forpligtet til at følge lovgivningsmæssige eller internt etablerede retningslinjer for kvalitetskontrol, kan du få brug for løbende udbedring. At administrere en bio-dekontamineringsplan på egen hånd kan være arbejdskrævende, tidskrævende og dyrt. Med Bioquell RBDS kan du i høj grad reducere risikoen for mikroorganismekontaminanter hyppigt, planlagt eller efter behov.


Cleanroom technician holding up a gloved hand

Nødberedskab

Bioquell RBDS kan implementeres hurtigt for at bio-dekontaminere næsten ethvert størrelse rum, til enhver tid, over hele verden. Vores eksperter giver dig mulighed for hurtigt at genvinde dine kritiske områder, så du kan komme tilbage til arbejdet.


Two lab technicians walking wearing hazmat suites and masks

Katastrofegenopretningsplan

Har du en hurtig, effektiv og gennemprøvet løsning til at udrydde bioforurenende stoffer, hvis de opdages i dit anlæg? Hvis ikke, og en biokontamineringshændelse rammer, kan du stå over for en nedlukning på uger eller måneder, skrotning af produktet og skade på dit omdømme. Inkludering af Bioquell RBDS i din katastrofegendannelsesstrategi hjælper dig med at forberede dig på at håndtere en forureningshændelse, så du hurtigt kan komme i gang igen.


Laboratory or cleanroom hallway

Igangsættelse

Efter en renovering eller nybygning af dit anlæg er det vigtigt at bio-dekontaminere lokalerne for at reducere de mikroorganismer, der kan være til stede i miljøet. Brug Bioquell RBDS som et af dine værktøjer for at sikre, at dine renrum og andre kritiske områder er fri for mikroorganismer.


Vials filling in a cleanroom

Slut på indsats og genstart af faciliteter

Bioquell RBDS har været den foretrukne biodekontamineringsmetode for medicinalvirksomheder over hele verden under årlige nedlukningsperioder, ved afslutningen af produktionskampagner og til genstart af faciliteter. Dybdegående afrensninger og flertrins rengøringsprocesser kan ofte springes over, da du kun behøver at fjerne synlig forurening, før du starter Bioquell bio-dekontamineringsprocessen.


Research laboratory or cleanroom

Laboratorier og forskningslokaler

Til kvalificering og kvalitetskontrol skal du bruge Bioquell RBDS til at nulstille miljøforhold i laboratorie- og forskningslokaler. Uanset om du beskytter mus mod potentielle vira inde i en facilitet, og sikrer, at BSL-laboratorier på alle niveauer fungerer inden for definerede parametre eller reagerer på nødsituationer med biokontaminering, så kan Bioquell RBDS opfylde dine behov.


Doctor or nurse holding an instrument in a hospital operating room

Hospitalsrelaterede biokontamineringshændelser

Mikroorganismer, der kan forårsage infektioner, kan overføres fra overflade til overflade, selv med avancerede infektionskontrolforanstaltninger på plads. Senge kan blive blokeret, infektionsraten stiger, og omkostningerne stiger som følge heraf. For at hjælpe med at reducere udbredte infektioner forårsaget af miljøet, der er vært for problematiske mikroorganismer, leverer Bioquell RBDS omfattende, gentagelig bio-dekontaminering.

Ecolab Bioquell technician setting up an RBDS system in a cleanroom

Få mere at vide om Bioquell hurtig bio-dekontamineringstjeneste (RBDS)

Opdag, hvordan Ecolabs Bioquell løser en forureningshændelse på dit anlæg, så du fortsat kan forblive åben og operationel.

Få et tilbud

Er du interesseret i Bioquell hurtig bio-dekontamineringstjeneste til dit anlæg? Brug denne formular til at få et tilbud, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.