RBDS van and products.

Bioquell Rapid Contamination Control Service

Har du brug for en pålidelig strategi for kontaminationskontrol i dit laboratorium eller produktionsanlæg, men mangler du personale og udstyr til at udføre det? Bioquell Rapid Contamination Control Service fra Ecolab er løsningen.

Denne altomfattende service håndterer alle aspekter, uanset om du ønsker, at vi skal klare et par små rum eller en hel bygning.

Fordele ved Rapid Contamination Control Service

Bioquell Rapid Contamination Control Service er en alt-i-en-tjeneste, der omfatter planlægning, koordinering, opsætning, udstyr, cyklusverifikation og detaljeret rapportering.

Vores dygtige teknikere samarbejder med dig om at tilpasse en protokol, der opfylder kravene i dit laboratorium eller produktionsanlæg.

Rapid Contamination Control Service er ideel til:

 • Nødinddæmningskontrol 
 • Laboratorier på biosikkerhedsniveau 2, 3 og 4
 • Idriftsættelse i efterbyggeri og nye områder
 • Forskningsområder
 • Farmaceutiske produktionsområder
 • Årlig nedlukning for vedligeholdelse af områder

 


Hvorfor vælge Bioquell Rapid Contamination Control Service

Gears icon

Effektivt

Vores ekspertteam sørger for hurtig opsætning og behandling, herunder nødberedskab.

Award icon

Effektiv

Hydrogenperoxiddamp opnår en 6-log reduktion inden for et lukket område.

Puzzle icon

Fleksibel

Skræddersyet behandling til enhver lokationsstørrelse eller projektomfang. Teknikere er til rådighed i weekenden, på helligdage og på spidsbelastningstidspunkter for at hjælpe dig med at vende tilbage til fuld drift så hurtigt som muligt.

Tools icon

Integreret

Design og fleksibilitet glider ind i din eksisterende proces, forebyggende vedligeholdelse eller beredskabsplaner.

Bioquell komponenter
Rapid Contamination Control Service

 1. Fordampere er placeret strategisk for at udsende hydrogenperoxiddampen. Disse kan forbindes med flere generatorer for at dække store områder.
 2. Beluftnings- og distributionsenheder hjælper med at sprede hydrogenperoxiddampen i starten af cyklussen og hurtigt fjerne den i sidste fase.
 3. Kontrolpanel forbinder flere fordampere, miljøovervågningsudstyr (ikke på billedet) og beluftningsenheder fra en enkelt enhed.
 4. Bærbare hydrogenperoxiddampdetektorer bruges til at udføre rutinetjek under en cyklus for at sikre, at der ikke er utætheder uden for det behandlede område.
Illustration of Bioquell RBDS system components.


Se RBDS-processen

Bioquell Business Continuity Service

Inden for fremstilling af farmaceutiske og biologiske lægemidler kan en forureningshændelse føre til tabt omsætning, medicinmangel for patienter og endda en lukning af dit anlæg. Den hurtigste måde at få en forureningskrise under kontrol er at forberede sig på forhånd.

Bioquell Business Continuity Service er en version af Bioquell RBDS. Det er designet til store organisationer, der ønsker at være så forberedt som muligt til forureningshændelser, så de kan reagere hurtigt.


Rapportering og bekræftelse

Bioquell technician showing a clipboard

Bioquell RBDS leverer en komplet slutrapport, der bekræfter 6-log udryddelse i de lokaler og på de overflader, som vi har behandlet for dig.

Hver rapport inkluderer aflæsninger af vores internt producerede, biologiske og kemiske indikatorer (BI'er og CI'er) af høj kvalitet. Vores BI'er er lavet af Geobacillus stearothermophilus endosporer for at sikre pålidelige resultater ved validering af 6-log sporicid udryddelse fra bio-dekontamineringsprocessen. Bioquell CI'er har specielt formuleret reaktivt farvestof til at give realtidsindikationer af bio-dekontamineringstjenesten.

Vores rapport omfatter også:

 • Detaljerede cyklusparametre og grafer
 • Miljøforhold før og efter fordampning
 • Inkubationsregistreringer af de biologiske indikatorer
 • Kort, der viser placeringen af alt udstyr og indikatorer
 • Oplysninger om udstyrskalibrering
 • Analysecertifikater for alle anvendte produkter


FAQ'er om Rapid Contamination Control Service

Skal jeg lukke hele bygningen under processen?
Typisk kan du fortsætte med at anvende tilstødende arbejdsområder uden forstyrrelser. Som en del af processen bruger vi specialiserede sensorer til at sikre, at der ikke lækker hydrogenperoxiddamp ind i tilstødende områder.

Hvor lang tid vil det tage for Bioquell at behandle mit område?
Hver situation er unik. Vi vil sammen med dig vurdere området og give et tidsestimat.

Kan jeg efterlade mit udstyr i området?
Ja, og vi opfordrer dig til at gøre det. Hvis du fjerner udstyr før og derefter bringer det tilbage i rummet, er der risiko for at genindføre forurening. Bioquell-teknologi er blevet brugt på følsom elektronik uden skadelige virkninger.

Jeg har kun brug for at behandle udstyr, som f.eks. det indre af min BSC, frysetørrer eller isolator. Er det en mulighed?
Ja. Kontakt os for detaljer.Bioquell BQ-50

Om hydrogenperoxiddamp

Under en bio-dekontamineringscyklus fylder Bioquell-teknologien et lukket område med 35 % hydrogenperoxiddamp. På kun én cyklus giver denne damp 6-log sporicid udryddelse på udsatte overflader. I modsætning til kemiske steriliseringsmidler, der kan efterlade giftige rester, nedbrydes hydrogenperoxiddampe til vand og ilt, når den biologiske dekontamineringscyklus og beluftningen er afsluttet.

Kontakt os

Har du brug for en komplet service til dit anlæg? Brug denne formular for at få et tilbud på Ecolabs Bioquell Rapid Contamination Control Service.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.