Bioquell technician showing a clipboard

Bioquell Business
Continuity Service

Biokontaminering kan være forstyrrende for din farmaceutiske og biologiske fremstillingsvirksomhed. Hvis en biokontamineringshændelse er alvorlig, kan den forårsage skrotning af produktet, mangel på medicin til patienter og tabt omsætning. Du kan endda blive nødt til at lukke driften ned i et stykke tid.

Den hurtigste måde at få en biokontamineringskrise under kontrol og få din produktion i gang igen, er at forberede sig på forhånd. Ecolabs Bioquell Rapid Bio-dekontamineringsservice (RBDS) tilbyder dig garanterede responstider, for at hjælpe dig med at reagere hurtigt, hvis der opstår en biokontamineringshændelse på dine faciliteter. 


Business Continuity Service-planer

Til store anlæg, der har brug for vores hurtigste responstider, tilbyder vi en specialiseret version af RBDS kaldet Business Continuity Service. Der er to forskellige Business Continuity Service-planer:

Finger pressing a button icon

Prioriteret responsplan

For at være forberedt på eventuelle fremtidige bio-kontamineringshændelser, lærer vi først om de specifikke krav i dit anlæg og opretter derefter en detaljeret, proaktiv bio-dekontamineringsstrategi. Under undersøgelsen af hele anlægget, koordinerer vi med nøgleinteressenter og kortlægger kravene til bio-dekontaminering.

Denne plan på basisniveau sikrer, at teknikere vil ankomme til stedet hurtigt for at udføre den planlagte bio-dekontaminering af det berørte område.

Fordelene omfatter:

  • Reducerede omkostninger sammenlignet med standard bio-dekontaminering implementering
  • Ecolab er en godkendt entreprenør
  • Proaktiv planlægning nedbringer responstiden 
Shield Icon

Kritisk responsplan

Få alle fordelene ved vores Prioriteret Responsplan, men med en endnu hurtigere reaktion på bio-dekontaminering. Vi opbevarer dedikeret bio-dekontamineringsudstyr på dit anlæg eller på det nærmeste Bioquell-anlæg, så det er klart til afgang, når det er nødvendigt. Udstyret inspiceres månedligt for at sikre, at det fungerer fuldstændig korrekt.

Fordelene omfatter:

  • Svartider på 24, 36 eller 48 timer afhængigt af kundens behov
  • Hurtigere ekspedition på stedet
  • Fald i tabt produktionstid
Ecolab Bioquell technician setting up an RBDS system in a cleanroom

Læs mere om Bioquell Rapid Bio-Dekontamineringsservice (RBDS)

Opdag, hvordan Ecolabs Bioquell kan hjælpe med at løse en mikrobiologisk forureningshændelse på dit anlæg, så det kan forblive åbent og operationelt. 


Se video: RBDS i brug

Få et tilbud

Har du brug for en komplet dekontamineringstjeneste til dit anlæg? Brug denne formular for at få et tilbud på Ecolabs Bioquell Business Continuity Service.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.