Derfor er det er vigtigt at komme til visuelt rent og videre

Rengøringsproblemer kan have vidtrækkende konsekvenser for din bundlinje og dit brand.
En effektiv rengøringsproces kan hjælpe med at forhindre disse problemer i at opstå.

Red jar being filled with cosmetic cream
  • Forordninger kræver almindeligvis, at personlig pleje- og kosmetikprodukter ikke må ændres eller forurenes. 
  • Overførsel af rester fra tidligere batches eller mikrobiologisk kontaminering kan forårsage kvalitetsproblemer.
  • Skade på dit brands omdømme, tabte batches og produkttilbagekaldelser kan alle være et resultat af kontaminering. 
  • Det er mere end simpel risikoreduktion – at komme videre fra synligt rent kræver stærke rengørings- og desinfektionsprogrammer. 
  • Rengøringsprogrammer bliver stadig vigtigere for at opnå overholdelse, opfylde forbrugernes krav og beskytte virksomhedens omsætning og vækst.


Få mere at vide om bedste praksis til at fjerne genstridige kosmetikrester

Når man vurderer almindelige rengøringsudfordringer, udgør visse typer af snavs en strengere udfordring end andre, når man skal gøre synligt rent. Nogle af de mest udfordrende, der er set i vores laboratorierengøringsundersøgelser, omfatter trækul, foundations, solcremer, tandpasta og cremer baseret på zinkoxid. Denne vejledning giver dig tekniske anbefalinger og løsninger til at tackle disse udfordringer.

Download vejledning


Vi hjælper dig med at komme til synligt rent og videre

Ecolab kan hjælpe dig med at gøre mere effektivt rent og helt fjerne produktrester og
forurenende stoffer og hjælpe med at mindske risici i forbindelse med rengørings- og desinfektionsprocedurer.

Kontakt os
Ecolab COSA range of products

Ecolab rengørings- og desinfektionsprogrammer

Ecolab tilbyder en bred portefølje af avancerede produkter, der passer til formålet, designet specifikt til udfordringerne ved produktion af personlig pleje – med kemi målrettet mod at angribe den svære snavs og blivende rester i denne sektor for at få dig til frem til synligt rent. Vores desinfektionsmidler giver dig ekstra sikkerhed for at komme videre fra synligt rent med antimikrobielle midler. Derudover hjælper vores kemi med at forhindre de rester, der kan ophobes i rør, og som kan opstå ved rengøring med vand. 

Teknisk support og valideringsrådgivning 

Ecolab tilbyder vurdering og evaluering på stedet af alle dine eksisterende rengørings- og desinfektions-SOP'er. Denne vurdering kan hjælpe med at afsløre eventuelle problemer med rengøring, effektivitet eller lovgivningsmæssige udfordringer, der har en negativ indvirkning på din produktionsydelse eller dit brand.

Ecolab Life Sciences-eksperter

Support og uddannelse af operatører

Ecolab tilbyder kontinuerlig support og ekspertise for at hjælpe dig med at implementere og tilpasse dit rengøringsprogram og påføringsteknikker, så de forbliver pålidelige og effektive, efterhånden som din produktportefølje udvikler sig. Derudover kan vores tekniske teams køre uddannelse på stedet for at sikre, at bedste praksis forstås og implementeres korrekt for at opfylde kvalitetsstandarderne for dit anlæg.

Image of an Ecolab Expert on-site consultation


Forbedring af sikkerhed, regeloverholdelse og operationel effektivitet

Vores eksperter indenfor personlig pleje og end-to-end globale løsninger kan hjælpe førende virksomheder i sektoren for personlig pleje og kosmetik med at optimere og løfte deres drift. Vi kan hjælpe med at:

Reducere langsigtede omkostninger
Spare vand
Gøre grundigt rent første gang
Beskytte dit produkt mod forureningsrisici

Kontakt eksperter i rengøring indenfor personlig pleje og kosmetik

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan Ecolab kan hjælpe dig med at optimere og forbedre rengøringsprocesser, så du kan bruge mindre tid på rengøring og mere tid på fremstilling. Vi kan hjælpe med at håndtere vanskelige typer af rester for at give tillid til, at produktkvaliteten ikke påvirkes.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.


Se vores rengøringsundersøgelse for personlig pleje og kosmetik

Ecolab Life Sciences har et komplet team af laboratorieeksperter, der samarbejder med anlæg som jeres om at udvikle rengøringsanbefalinger. Få mere at vide om, hvordan vi samarbejder med vores kunder om at finde den perfekte rengøringsløsning, der kan hjælpe med at forkorte rengøringstiden, forbedre effektiviteten og sænke omkostningerne.


Få mere at vide af vores eksperter indenfor rengøring i personlig pleje

Ecolab Cleaning Validation in Pharmaceutical Production

Er du i stand til at få dit udstyr til synligt rent?

At opnå synligt rent er påkrævet af ISO 22716/2007: Cosmetics – Good Manufacturing Practices (GMP). Læs vores artikel, Videre fra synligt rent , for at få mere at vide.
Tanks in a Personal Care and Cosmetics manufacturing plant

Gå længere end synligt rent

Selvom synligt rent er et godt udgangspunkt, er du så sikker på, at dit udstyr er fri for rester og mikrobielle kontaminanter? Se vores førstehåndsindsigt i vores arbejde med en kosmetisk virksomhed for at sikre renheden af deres udstyr.