_

Om webinaret

I disse tider med usikkerhed, stigende energipriser og omkostninger, der brager afsted i Europa, er det altafgørende at styre omkostningerne og forbedre effektiviteten af rengørings- og desinfektionsrutiner, uden at gå på kompromis med fødevaresikkerheden.

Forarbejdningsanlæg til fødevarer, kød og fisk i Norden står over for store udfordringer i form af øgede og eskalerende omkostninger, da de er stærkt afhængige af at udnytte temperatur, vandløsninger og mekanisk håndtering i deres hygiejneprocesser. 

Da industrien er udfordret af en reduktion i menneskelige ressourcer, udgør nødvendigheden af omkostnings-, energi- og vandbesparelser og forbedret effektivitet en stor trussel mod fødevaresikkerheden.

Lyt til webinaret for at lære mere om udbrud og fødevaresikkerhedsrisici, og få førstehåndsvejledning fra tekniske eksperter om innovative omkostningsoptimerende løsninger, der kan hjælpe med at forbedre din fødevaresikkerhed.


 

Mød talerne

Anne-Marie-Svinth

Anne-Marie Svinth 

Technical Support Specialist, F&B Nordics 

Michael-Stavad

Michael Stavad 

Technical Excellence Lead, Food & Protein 

Sandra-Saul

Sandra Saul 

Sr Marketing Manager Protein

Stephanie-Kidd

Stephanie Kidd 

Technical Excellence Manager, Food & Protein


Løsninger

Få mere at vide om vores brancheførende løsninger, der kan hjælpe med at forbedre din fødevaresikkerhed

Manual Cleaning Insight Solution image

Digitale løsninger til rengøring af åbne anlæg

Ecolabs løsninger til digital transformation sporer og måler rengøring af åbne anlæg (COP - Clean out-of-Place) og hjælper med at sikre kontrollerede, pålidelige resultater.  Vi kan tilpasse et system, der imødekommer dit anlægs specifikke krav for at optimere rengøringsprocesser og levere driftsbesparelser.

Close-up-of-foam-on-food-processing-machine

Træning i rengøring med skum for føde- og drikkevareindustrien

Ecolabs træningsprogram i rengøring med skum: skumrens, desinficeringsmidler, service og vedligeholdelse, som sikrer produktionen af sikker mad.

Desinfektion i processer

Med Inspexx technology vil jeres drift drage for del af et forbedret hygiejneniveau i alle lag af produktionsleddet.

Tufsoil-Degreaser-No-Green

Exelerate™ TUFSOIL rengøringsgélé og affedter

Exelerate™ TUFSOIL er en effektiv gélé klar til brug til affedtning og rengøring med en patentanmeldt formel, der er specielt designet til at fjerne hårdt fastbrændt snavs såsom forkullede sukkerarter, olier og proteiner.

Image of an Ecolab Expert on-site consultation

Food Safety & Quality (FS&Q) Supervisor Platform

Ecolabs Food Safety and Quality Supervisor-platform kan hjælpe dig med at mindske risici, sikre produktkvalitet og forbedre produkttestning.