Marriott Hero

Marriott: Mål for bæredygtighed mod 2025 og efter

Indsigt

Hvad har den største globale hotelkæde tilfælles med den globale leder inden for teknologi til vand, hygiejne og energi? Fælles værdier, der prioriterer mennesker, engagement i bæredygtighed og en global rækkevidde. Disse fælles principper ligger til grund for Marriotts og Ecolabs lange og succesfulde partnerskab.

"Vi ønsker at være kendt som verdens foretrukne rejseselskab, mens vi opfylder vores globale ansvar for at udrette noget godt", sagde Denise Naguib, vice president, sustainability and supplier diversity hos Marriott International. "Med Ecolab som partner har vi en innovativ leverandør, der hjælper os med at nå vores mål inden for bæredygtighed og med at sikre, at vi giver vores gæster en eksemplarisk oplevelse."

Marriott har ambitiøse mål for 2025 angående bæredygtighed og social påvirkning for dets mere end 6.500 hoteller verden over, og Ecolabs teknologier har direkte indvirkning på disse tre vigtige mål:

  • Reducere forbruget af vand med 15 procent
  • Reducer CO2-aftrykket med 30 procent
  • Reducere affald, der sendes til affaldsdeponeringsanlæg med 45 procent

Samtidig er det nødvendigt for Marriott at sikre, at gæsternes oplevelse opfylder eller overstiger deres forventninger. Udfordringen ligger i at vedligeholde de højeste renhedsstandarder for tallerkner, linned
og vand, mens den driftsmæssige effektivitet og bæredygtighed styrkes

Marriott Logo

Innovation

Ecolabs løsninger har en positiv miljøpåvirkning, som ikke går på kompromis med den kvalitet, som gæsterne forventer fra Marriott, lige fra gæstens værelse til køkkenet og fra vaskeriet til køletårnene.

Teknologiske fremskridt:

Aquanomic™ vaskeprogram med lav temperatur, der altid leverer uovertrufne resultater og forlænger levetiden for linned, reducerer omvask, sparer vand og energi samt reducerer drivhusgasudledninger.

3D TRASAR™ teknologi til kølevand leverer styring og optimering af kølesystemer efter behov, og hjælper kunder med at beskytte deres aktiver, samtidigt med at de opnår vand og energibesparelser. Den innovative teknologi registrerer ved hjælp af realtidsdata de problemer, der går forud for mineralaflejring, korrosion og bioforurening og bestemmer den korrekte handling for at opnå optimal ydeevne og besparelser.

Disse løsninger, såvel som flere andre, har hjulpet Marriott International med at opretholde de højeste standarder for deres gæster og med at opnå væsentlige besparelser på vand, energi, CO2-udledning og fast affald. Dette bidrager til Marriotts mål for 2025 inden for bæredygtighed.

Download succeshistorien
eROI Icon

Årlige besparelser

VAND

3,34 milliarder

liter vand – svarende til det årlige drikkevandsbehov for mere end

3 millioner mennesker

ENERGI

114 millioner

kWh energi

LUFT

21.500 metriske ton

CO2

AFFALD

2 millioner

pund affald

"Vi ønsker at være kendt som verdens foretrukne rejseselskab mens vi samtidig opfylder vores globale ansvar for at udføre gode handlinger. "Med Ecolab som partner har vi en innovativ leverandør, der hjælper os med at nå vores mål inden for bæredygtighed og med at sikre, at vi giver vores gæster en eksemplarisk oplevelse."

Denise Naguib, Vice President, Sustainability and Supplier Diversity, Marriott International

Relaterede succeshistorier

Besøgende, der så denne historie, så også:

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen historier fundet