1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Vores tilbud
  4. Rengøringsprogram til hoteller
HousekeepingProgramFreshStart

Rengøringsprogram til hoteller

Dit undervisningsprogram til rengøring er altafgørende for dit omdømme. Med Ecolabs innovative og strømlinede løsninger samt undervisning og værktøjer i verdensklasse kan du være sikker i din rengøring. Med Ecolab som din partner er det nemmere for dig at levere et rent, sikkert og imødekommende miljø, der beskytter dit omdømme og dit forretningsresultat.
DP Hotels Testimonial for Ecolab Partnership
Sleep Inn (en del af DP Hotels-koncernen) i Fort Lauderdale, Florida, fortæller om den værdi, de opnår ved at indgå partnerskab med Ecolab for at få optimale resultater via tilpassede løsninger på tværs af alle deres hoteller.
Little Palm Island Resort Testimonial for Ecolab Partnership

Little Palm Island Resort i Florida Keys fortæller om den værdi, de får ud af det personlige forhold med Ecolab, hvilket kan løse ethvert problem, uanset beliggenhed eller lokale forhold.

Forbedring af gæsternes tilfredshed

Vidste du, at en enkelt negativ online bedømmelse kan koste et hotel 30+ kunder? Det er med andre ord ikke så underligt, at hygiejne og renhed spiller en afgørende rolle i forbedringen af gæsternes tilfredshed og i sidste instans din virksomheds succes. 

Download Ecolabs bedste rengøringstips til at forøge kundetilfredsheden.

Forbedring af gæsternes tilfredshed

Vidste du, at en enkelt negativ online bedømmelse kan koste et hotel 30+ kunder? Det er med andre ord ikke så underligt, at hygiejne og renhed spiller en afgørende rolle i forbedringen af gæsternes tilfredshed og i sidste instans din virksomheds succes.

 

Housekeeping Program Brochure

Se, hvordan Ecolab tilbyder et komplet program, så det passer til alle dine behov for at skabe enestående tilfredshed blandt gæster hvad angår renhed.

Scrub Free
Product Feature: Scrub Free Cleaning Is Here

Det skurefrie rengørings- og desinfektionssystem til badeværelser er udviklet til at gøre rengøringsprocessen nemmere, og det vil revolutionere den måde, vores kunder gør rent på. Denne yderst effektive løsning er en kombination af et EPA-registreret badeværelses-rengørings- og desinfektionsmiddel i hospitalskvalitet og en ergonomisk udformet skummer. Den yder ekstraordinære resultater og - lige så vigtigt - en positiv brugeroplevelse.

Odor Care
Lugten på værelset er altid blandt de fem hyppigste gæsteklager, så når det gælder om at skabe positive oplevelser, afhænger succes af detaljerne.
hallwaytolobby
Gulvpleje
Dine kunders ønske om en uovertruffen gæsteoplevelse kan blive påvirket af snavsede og utiltalende gulvtæpper og gulve i fællesområder og på værelserne. Ecolab tilbyder de bedste løsninger til tæppe- og gulvpleje samt undervisning til at hjælpe dig med at imødekomme og overstige dine gæsters og besøgendes forventninger.
Restroomwithtwocountermountedsinks
Rengøring af badeværelser
Skinnende rene, bakteriefrie toiletter bidrager til tilfredshed og sundhed blandt gæster og besøgende. Vælg mellem stærke, basiske rengøringsmidler og desinfektionsmidler til badeværelser, rengøringsmidler til forskellige overflader og glas, specielle rengøringsmidler og rengøringsudstyr til toiletter.
Rengøringsudstyr
Ecolabs rengøringsprogram omfatter en serie rengøringsudstyr af høj kvalitet, som er udviklet til at hjælpe med til at forbedre effektivitet, resultater og brugeroplevelse for jeres medarbejdere.

Andre rengøringsløsninger

Rengøring til alle formål

At have det rigtige hygiejneprogram på plads er en rigtig god metode til at maksimere effektivitet.

Restroomwithtwocountermountedsinks
Rengøring af toiletter

Det er af afgørende betydning, at toiletterne er rene, når det kommer til beskyttelse af jeres varemærke.

Odor Care

Efterlad et rent og indbydende miljø fra første minut, gæsterne ankommer.

Rengøringsudstyr

Vi forstår, hvor vigtigt det er at værne om medarbejdernes sikkerhed, når de arbejder effektivt.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.