Afsnit 1: Rejsen fra manuel rengøring til automatiserede COP-løsninger (Cleaning out of Place)

Ecolab technician looking at a barrel of chemicals

Når det drejer sig om fremstilling af personlig pleje, bruger mange anlæg manuelle rengøringsprocedurer. Inden for disse procedurer er der muligheder for producenterne for at tage skridt henimod en automatiseret proces, som kan hjælpe med at spare tid og reducere risici. I del 1 af en serie med 4 har Susan Youngquist – Technical Consultant & Validation Manager hos Ecolab – og Pete Barrie – Product Management Director hos Sani-Matic -– en diskussion om rejsen fra manualle til automatiserede rengøringsprocesser og berører disse nøglepunkter:

  • Udfordringer ved manuelle COP-løsninger (Cleaning out of Place)
  • Vigtigste årsager til, at producenterne skifter fra manuel til automatiseret rengøring
  • Fordele ved automatiserede COP-løsninger (Cleaning out of Place) 
 

Om forfatteren

Ecolab Life Sciences logo

Life Sciences

Relaterede artikler