Stock photo of empty hotel or office lobby

Hotelprogram

Et rent hotel er et succesfuldt hotel

Ecolab forstår, at hygiejne og renlighed er en kritisk parameter for din succes. Hygiejne og renlighed påvirker dine gæsters oplevelse og opfattelser, påvirker deres loyalitet og hvad de fortæller deres venner og familie. Derfor er det vigtigt konsekvent at levere et rent, friskt førsteindtryk på alle områder af din hoteldrift for at forbedre gæstetilfredsheden. 

Sørg for en positiv gæstoplevelse

Ifølge rapporter kan en enkelt negativ online anmeldelse koste et hotel 30+ kunder og 90 % af rejsende undgår hoteller, der er mærket som 'beskidte'! 

Det er med andre ord ikke så underligt, at hygiejne og renhed spiller en afgørende rolle i forbedringen af gæsternes tilfredshed og i sidste instans din virksomheds succes. Men med et stigende konkurrencepres og stigende krav til kvalitet og service står husholdere over for flere udfordringer, når det kommer til at øge gæsternes tilfredshed. Derfor tilbyder Ecolab omfattende løsninger til hvert kritisk område af din hoteldrift, hvor sikkerhed, effektivitet og gæstetilfredshed virkelig betyder noget. Hvert program understøttes af dedikerede servicespecialister, der kender din virksomhed. Ecolab tilbyder omfattende kunde- og teknisk support og løbende fornyelser for at sikre bedst mulige resultater.

 


Løsninger, der understøtter din hoteldrift

Ecolab Oasis Pro Housekeeping Range

Oasis Pro rengøringsserie

Specielt udviklet for at sikre, at I har de rette produkter, rengøringsudstyr og remedier til den forestående opgave.

550x310_GroupB

Aquanomic tøjvaskeprogrammet

Koncentrerede faste vaskemidler, som afgives gennem et lukket dispensersystem til sikre arbejdsgange.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene

Nexa program for håndhygiejne

At vaske hænder er et af de vigtigste trin mod at forebygge spredning af infektioner og fødevarebårne patogener.

KitchenPro

KitchenPro-rengøringsserie til køkkener

Hold jeres kogegrej og køkkenoverflader rene og vedligeholdte, samt sørg for at den mad I serverer er sikker.

550x3310_Apex

Apex til maskinopvask

Ecolabs Apex opvaskeprogram tilbyder fuld kontrol til cateringvirksomheder.

Electrostatic Spraying 101 Overview

Elektrostatisk sprayprogram

Ecolab tilbyder desinficeringsløsninger og udstyr, der hjælper jer med at nedbryde bakterier og virusser.


Ressourcer til at understøtte din drift

Ecolab Lodging Brochure

Brochure om logi

Download vores brochure om logi for at lære mere om vores husholdningsprogram, og hvordan det giver uovertruffede og konsekvente resultater, hvilket sikrer et rent, sikkert og behageligt miljø.

Image of Ecolab's Hand Hygiene Brochure

Brochure om håndvask

Ved at etablere et omfattende håndvaskeprogram i hele jeres virksomhed kan I hjælpe med at forebygge spredning af sygdomme blandt jeres gæster, såvel som medarbejdere og på den måde skabe en sundere og mere produktiv virksomhed.
FRS Covid page image

Ressourceportal for COVID

Ressourcer, links og forslag til bedste praksis som reaktion på Coronavirus og sikker og effektiv genåbning af din drift.

sustainability

Vores partnerskab med Green Key

Ecolab arbejder hver dag med kunder fra hele verden om at gøre mere med mindre - ved at bruge innovative løsninger til at forbedre det forretningsmæssige udbytte og samtidig beskytte vigtige ressourcer. Vores partnerskab med Green Key fremmer brugen af bæredygtige løsninger på hoteller og restauranter i hele Europa for at imødekomme kundernes forventninger og opnå og vedligeholde Green Key-certificering.

Vær forberedt. Beskyttelse starter med forebyggelse

Med sin næsten tre millioner kundelokationer er Ecolab (ECL) verdensførende inden for vand-, hygiejne og smitteforebyggende løsninger og servicer, der beskytter mennesker og vitale ressourcer. Vi tilbyder en række løsninger, som hjælper med at fastholde en ren, sikker og sund drift, som indeholder programmer for håndhygiejne, rengøring og desinfektion, oplæring med mere.

FRS Covid page image

Coronavirus (COVID-19)

Som svar på COVID-19-pandemien har Ecolabs globale team af eksperter samlet et bibliotek med ressourcer og relevant information for at hjælpe med råd og vejledning om, hvordan man fastholder en ren, sikker og sund drift.  Det hjælper med at beskytte og opbygge tiltro hos jeres medarbejdere, gæster, beboere og besøgende.

Woman blowing her nose

Sæsonbestemt influenza

Selvom de offentlige sundhedsmyndigheder ikke kan foreudsige følgerne af den forestående influenzasæson, ved vi imidlertid, at beskyttelse starter med forebyggelse. Se og download vores nyeste materiale om influenza, som hjælper jer med at foreberede jer på den forestående influenzasæson ved at minimere smitterisikoen og holde jeres medarbejdere, gæster, beboere og besøgende sikre.

Image of family enjoying a meal

Fødevaresikkerhed

Et stærkt program for fødevaresikkerhed kan forbedre fødevarekvaliteten, mindske madspild og øge kundetilfredsheden. Læs videre for at se, hvordan Ecolab ikke kun hjælper med at forebygge fødevarebårne sygdomme, men også beskytter dine medarbejdere og kunder samt ændrer din forretning for bestandig.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Programmer understøttet af service i verdensklasse

Ecolabs Servicerepræsentanter bakkes op af et team af forskere og branchespecialister og leverer regelmæssig service, salg og support samt træning af medarbejde på jeres faciliteter og inspektion. Vi hjælper kunderne med at reducere forbruget, optimere arbejdskraften og forbedre levetiden og effektiviteten i hele deres virksomhed.

sustainabilityreport

Vores påvirkning på bæredygtighed

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Gennem teknologi, information, on-site service og træning, hjælper vi virksomheder over hele verden med at opnå enestående resultater, og samtidig fremme en positiv belastning på miljø og det sociale område. Det arbejde, vi laver, betyder noget, og måden, vi gør det på, betyder noget for vores medarbejdere, kunder og samfund.


Relaterede nyheder

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet relaterede blog-artikler.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.