1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Vores tilbud
  4. Rengøring af badeværelser
Restroomwithtwocountermountedsinks

Rengøring af kommercielle badeværelser

Skinnende rene og bakteriefrie badeværelser sikrer komfort og sundhed blandt gæster og besøgende. Vælg mellem stærke, basiske rengøringsmidler og desinfektionsmidler til badeværelser, rengøringsmidler til forskellige overflader og glas, specielle rengøringsmidler og rengøringsudstyr til toiletter.

Rene badeværelser får gæsterne til at vende tilbage

Vidste du, at rene badeværelser er vigtigere for restaurantgæster end rene køkkener, god service eller visuelt indbydende mad?1

  •  78 % af gæsterne vurderer, at et rent badeværelse er et tegn på, at køkkenet er rent, og at maden er af høj kvalitet2
  •  75 % af gæsterne sagde, at de ikke ville vende tilbage til et etablissement, hvis badeværelserne ikke var velplejede3

Kontakt en repræsentant hos Ecolab i dag for at finde ud af mere om de bedste muligheder for rengøring af badeværelser i jeres virksomhed.

1 Technomic Consumer Restaurant Brand Metrics Program - FSR Segment - 3Q10 Report.

2 Blackistone H, Evans C (2004). The Lavatory Laboratory. Restaurant Hospitality 88:142-144

3 Klara R (2004a). Consumer Insights: The Comfort Zone. Restaurant Business 103:14-16

Sørg for at gæsterne vender tilbage

Vidste du, at rene badeværelser er vigtigere for restaurantgæster end rene køkkener, god service eller visuelt indbydende mad?1

  • 78 % af gæsterne vurderer, at et rent badeværelse er et tegn på, at køkkenet er rent, og at maden er af høj kvalitet2
  • 75 % af gæsterne sagde, at de ikke ville vende tilbage til et etablissement, hvis badeværelserne ikke var velplejede3

Derfor er det vigtigt altid at have et rent, friskt og sundt miljø. Hvis I har procedurer, udstyr og professionelle partnere, kan I reducere infektionsrisikoen på toiletter og forbedre jeres varemærkes image.

1. Technomic Consumer Restaurant Brand Metrics Program — FSR Segment — 3Q10 Report. 2. Blackistone H, Evans C (2004). The Lavatory Laboratory. Restaurant Hospitality 88:142-144. 3. Klara R (2004a). Consumer Insights: The Comfort Zone. Restaurant Business 103:14-16

Download Ecolab’s six helpful tips to washroom cleanliness. 

HousekeepingProgramFreshStart
Sørg for at gæsterne vender tilbage

Vidste du, at rene badeværelser er vigtigere for restaurantgæster end rene køkkener, god service eller visuelt indbydende mad?1

  • 78 % af gæsterne vurderer, at et rent badeværelse er et tegn på, at køkkenet er rent, og at maden er af høj kvalitet2
  • 75 % af gæsterne sagde, at de ikke ville vende tilbage til et etablissement, hvis badeværelserne ikke var velplejede3

Derfor er det vigtigt altid at have et rent, friskt og sundt miljø.  Hvis I har procedurer, udstyr og professionelle partnere, kan I reducere infektionsrisikoen på toiletter og forbedre jeres varemærkes image.

1. Technomic Consumer Restaurant Brand Metrics Program - FSR Segment - 3Q10 Rapport. 2. Blackistone H, Evans C (2004). The Lavatory Laboratory. Hotelrestauranter 88:142-144. 3. Klara R (2004a). Consumer Insights: The Comfort Zone. Restaurant Business 103:14-16

Scrub Free
Produktegenskab:
Velkommen til skurefri rengøring

Det skurefrie rengørings- og desinfektionssystem til badeværelser er udviklet til at gøre rengøringsprocessen nemmere, og det vil revolutionere den måde, vores kunder gør rent på. Denne yderst effektive løsning er en kombination af et EPA-registreret badeværelses-rengørings- og desinfektionsmiddel i hospitalskvalitet og en ergonomisk udformet skummer. Den yder ekstraordinære resultater og - lige så vigtigt - en positiv brugeroplevelse.

An image of a bathroom/restroom cleaner.
Produktegenskab:
Cleaning Caddy

Rene toiletter er en af de allerhøjeste prioriteter hos gæster og besøgende. Yet, restroom cleaning is a dreaded task that is often outsourced. Delight your customers with cleaner, odor-free restrooms - and save money - by disinfecting daily with an Ecolab Cleaning Caddy.

SurfaceCleaning
Rengøring af overflader

Hvis I vil efterlade et varigt indtryk hos jeres gæster – og få dem til at komme tilbage igen og igen – skal I have rene, skinnende overflader i spiseområderne, i badeværelserne og i køkkenet. Ecolabs rengøringsmidler til overflader leverer fremragende resultater og gør rengøringsprocessen enklere.

Commercial Bathroom Supplies

No Events found

Oasis Pro Range
OASIS PRO
Rene toiletter er en af de allerhøjeste prioriteter hos gæster og besøgende. Forkæl jeres kunder med renere lugtfrie toiletter med vores hygiejniske rengøringsserie, som er udviklet specielt til at sikre, at I har det rigtige produkt, rengøringsudstyr og træningshjælpemidler til enhver opgave.

 

MAXX2
Den sikre måde at få det bedste ud af din rengøringsydelse. MAXX2 forbedrer din rengøringsevne, og fordi den primært bruges i lav koncentration, er den med til at reducere rengøringsomkostninger og emballageaffald.

Andre rengøringsløsninger

HousekeepingProgramFreshStart
Rengøringsprogram

Sikrer, at I leverer et rent, sikkert og indbydende miljø, der beskytter jeres renommé.

Rengøring til alle formål
At have det rigtige hygiejneprogram på plads er en rigtig god metode til at maksimere effektivitet.
Odor Care
Efterlad et rent og indbydende miljø fra første minut, gæsterne ankommer.
Rengøringsudstyr
Vi forstår, hvor vigtigt det er at værne om medarbejdernes sikkerhed, når de arbejder effektivt.
Download brochurer

Download produktbrochuren nedenfor for flere produktoplysninger og mere information om vores rengørings- og husholdningsprogrammer og hvordan de giver ekstra gode og ensartede resultater, som sikrer et rent, sikkert og komfortabelt miljø for alle på jeres anlæg.

Ecolab Servicekonzept
Our Service Concept

Our service concept includes a 360° approach consisting of innovative technology, service, training and information.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.