Restroomwithtwocountermountedsinks

Rengøring af toiletter

Det er af afgørende betydning, at toiletterne er rene, når det kommer til beskyttelse af jeres varemærke. Det har indvirkning på jeres kunders oplevelse og opfattelser, det påvirker deres loyalitet og har indflydelse på, hvad de fortæller deres venner og familie. 
HousekeepingProgramFreshStart

Sørg for at gæsterne vender tilbage

Vidste du, at rene badeværelser er vigtigere for restaurantgæster end rene køkkener, god service eller visuelt indbydende mad?1

  • 78 % af gæsterne vurderer, at et rent badeværelse er et tegn på, at køkkenet er rent, og at maden er af høj kvalitet2
  • 75 % af gæsterne sagde, at de ikke ville vende tilbage til et etablissement, hvis badeværelserne ikke var velplejede3

Derfor er det vigtigt altid at have et rent, friskt og sundt miljø.  Hvis I har procedurer, udstyr og professionelle partnere, kan I reducere infektionsrisikoen på toiletter og forbedre jeres varemærkes image.

1. Technomic Consumer Restaurant Brand Metrics Program - FSR Segment - 3Q10 Rapport. 2. Blackistone H, Evans C (2004). The Lavatory Laboratory. Hotelrestauranter 88:142-144. 3. Klara R (2004a). Consumer Insights: The Comfort Zone. Restaurant Business 103:14-16

Oasis Pro Range

OASIS PRO

Rene toiletter er en af de allerhøjeste prioriteter hos gæster og besøgende. Forkæl jeres kunder med renere lugtfrie toiletter med vores hygiejniske rengøringsserie, som er udviklet specielt til at sikre, at I har det rigtige produkt, rengøringsudstyr og træningshjælpemidler til enhver opgave.

 

MAXX2

Den sikre måde at få det bedste ud af din rengøringsydelse. MAXX2 forbedrer din rengøringsevne, og fordi den primært bruges i lav koncentration, er den med til at reducere rengøringsomkostninger og emballageaffald.

Andre rengøringsløsninger

HousekeepingProgramFreshStart

Rengøringsprogram

Sikrer, at I leverer et rent, sikkert og indbydende miljø, der beskytter jeres renommé.

Rengøring til alle formål

At have det rigtige hygiejneprogram på plads er en rigtig god metode til at maksimere effektivitet.

Odor Care

Efterlad et rent og indbydende miljø fra første minut, gæsterne ankommer.

Rengøringsudstyr

Vi forstår, hvor vigtigt det er at værne om medarbejdernes sikkerhed, når de arbejder effektivt.

Download brochurer

Download produktbrochuren nedenfor for flere produktoplysninger og mere information om vores rengørings- og husholdningsprogrammer og hvordan de giver ekstra gode og ensartede resultater, som sikrer et rent, sikkert og komfortabelt miljø for alle på jeres anlæg.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.