1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Vores tilbud
  4. Odor Care
Hotel Room

Odor Care

Lugten på værelset er altid blandt de fem hyppigste gæsteklager, så når det gælder om at skabe positive oplevelser, afhænger succes af detaljerne. Et værelses lugt er en vigtig faktor i kundetilfredshed, og en behagelig duft kan forbedre jeres bundlinje. Få skik på de værste lugte med Ecolabs lugtkontrolløsninger.

 

Skal noget være rent, så stol på lugtesansen

Ecolab tilbyder løsninger, som er specielt udviklet med patenteret teknologi, til at fjerne både hverdagslugte og de værst tænkelige udfordringer med lugt. Resultatet? Luft, der ikke kun er klar, men også ren. Så gør det bare: Tag en dyb indånding, og oplev et positivt førstehåndsindtryk – det altafgørende indtryk af et virkeligt rent sted: det "dufter" rent.

Oasis Pro Range
Oasis Pro-serien

For at opnå enestående resultater har I brug for højeffektive produkter. Vores eksklusive Housekeeping-serie er specielt udviklet til at sikre, at medarbejderne har det rigtige produkt, rengøringsudstyr og træningshjælpemidler til enhver opgave.

 

MAXX2 SERIEN
Den sikre måde at få det bedste ud af din rengøringsydelse. MAXX2 forbedrer din rengøringsevne, og fordi den primært bruges i lav koncentration, er den med til at reducere rengøringsomkostninger og emballageaffald.

 

Andre rengøringsløsninger

HousekeepingProgramFreshStart
Rengøringsprogram

Sikrer, at I leverer et rent, sikkert og indbydende miljø, der beskytter jeres renommé.

Rengøring til alle formål

At have det rigtige hygiejneprogram på plads er en rigtig god metode til at maksimere effektivitet.

Restroomwithtwocountermountedsinks
Rengøring af toiletter

Det er af afgørende betydning, at toiletterne er rene, når det kommer til beskyttelse af jeres varemærke.

Rengøringsudstyr

Vi forstår, hvor vigtigt det er at værne om medarbejdernes sikkerhed, når de arbejder effektivt.

 

DOWNLOAD AF BROCHURE

For flere produktoplysninger og mere viden om vores husholdningsprogrammer, og hvordan de giver ekstra gode og konsekvente resultater, sikrer et rent, sikkert og komfortabelt miljø for alle i dit firma kan du downloade produktbrochurer nedenunder.