Hotel Room

Luftneutralisering og plejeservices

Lugten på værelset er altid blandt de fem hyppigste gæsteklager, så når det gælder om at skabe positive oplevelser, afhænger succes af detaljerne. Et værelses lugt er en vigtig faktor i kundetilfredshed, og en behagelig duft kan forbedre jeres bundlinje. Få bugt med de værste lugtgener med Ecolabs Odor Control-løsninger

Hvis det skal være rent, så stol på lugtesansen

Ecolab tilbyder løsninger, som er specielt udviklet med patenteret teknologi, til at fjerne både hverdagslugte og de værst tænkelige udfordringer med lugt. Resultatet? Luft, der ikke kun er klar, men også ren. Så gør det bare: Tag en dyb indånding, og oplev et positivt førstehåndsindtryk – det altafgørende indtryk af et virkeligt rent sted: det "dufter" rent.

Oasis Pro Range

OASIS PRO

For at opnå enestående resultater har I brug for højeffektive produkter. Vores eksklusive Housekeeping-serie er specielt udviklet til at sikre, at medarbejderne har det rigtige produkt, rengøringsudstyr og træningshjælpemidler til enhver opgave.

 

MAXX2

Den sikre måde at få det bedste ud af din rengøringsydelse. MAXX2 forbedrer din rengøringsevne, og fordi den primært bruges i lav koncentration, er den med til at reducere rengøringsomkostninger og emballageaffald.

 

Andre rengøringsløsninger

HousekeepingProgramFreshStart

Rengøringsprogram

Sikrer, at I leverer et rent, sikkert og indbydende miljø, der beskytter jeres renommé.

Rengøring til alle formål

At have det rigtige hygiejneprogram på plads er en rigtig god metode til at maksimere effektivitet.
Restroomwithtwocountermountedsinks

Rengøring af toiletter

Det er af afgørende betydning, at toiletterne er rene, når det kommer til beskyttelse af jeres varemærke.

Rengøringsudstyr

Vi forstår, hvor vigtigt det er at værne om medarbejdernes sikkerhed, når de arbejder effektivt.

 

Download brochurer

Download produktbrochuren nedenfor for flere produktoplysninger og mere information om vores rengørings- og husholdningsprogrammer og hvordan de giver ekstra gode og ensartede resultater, som sikrer et rent, sikkert og komfortabelt miljø for alle på jeres anlæg.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.