Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide Blended with DI - Pouch Wipes

Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide Blended with DI – Pouch Wipes

Opløsning med lavt restindhold til proaktiv sporicidal kontrol i renrum.

Pålidelig steril sporicid desinfektionsopløsning til små overflader i kontrollerede områder og designet til at kontrollere de fleste risici for kontaminering, herunder bakteriesporer. De er imprægneret med Klercide™ Sporicidal Low Residue Peroxide og blandet med deioniseret vand (DI) og er brugsklare, effektive og sterile poseservietter med lavt partikelindhold.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Ensartet effektivitet

Designet specielt til brug i renrum og andre kontrollerede områder, hvor der kræves et lavt restkoncentrationsprodukt.

​​​​​​​En steril hydrogenperoxidopløsning blandet med deioniseret vand (DI) med lave restkoncentrationer og endotoksiner. Produktet er et sterilt brugsklart rotationssporicid med meget lave restkoncentrationer til små og store overflader.

Icon with a checkmark in the center

Lav restkoncentration, bruges uden skylning

Formulering med lavt restkoncentration muliggør højeffektiv desinfektion uden behov for at tørre af med alkohol eller vand bagefter - strømliner rengørings- og desinfektionsprotokollerne.

Hand wiping icon

Brugsklare poseservietter

Imprægnerede poseservietter, som er ideelle til at strømline kompatible rengøringsprotokoller af større overflader i renrummet.

Shield with a check mark icon

Premium-klasse substrat

Moppeklude af højkvalitets polyestercellulose er sterile, brugsklare moppeklude til daglig desinfektion i en afrivningsbar indpakning, til store overflader.

Three diamond shapes icon

Steril produktion i renrumskvalitet

Biocidblandingen er 0,2 mikrofiltreret og sterilt påfyldt under klasse A-laminærstrøm og pakket i et klasse B-renrum. Understøttet med analyse- og sterilitetscertifikater for hver batch.

Salgsenhed Enhedsstørrelse Anvendelsesområde
20 pakker med 15 servietter 200 x 200 mm
​​​​​​​Til brug på store og små hårde overflader, herunder til materialeoverførsel.

For brugsklare produkter, tjek vores Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide Moppeklude, Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide Poseservietter med WFI, samt Klercide™ Sporicidal Low Residue Peroxide RTU.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.