Klercide™ Sporicidal Low Residue Peroxide – Blended with WFI

Klercide™ Sporicidal Low Residue Peroxide – Blended with WFI

En blanding af højkvalitets 6 % hydrogenperoxid og vand til injektion (WFI). Ecolab Klercide™ Sporicidal med lav restperoxid er specifikt fremstillet til områder, hvor der kræves et lavt niveau af sikre sporicider, der har et lavt niveau af affaldsrester. Biocidblandingen er 0,2 mikronfiltreret og sterilt påfyldt under klasse A-laminarstrømning i en tredobbelt pose i klasse B / ISO-klasse 5 renrum.

Bemærk: Dette produkt er ikke registreret som sporicid eller desinfektionsmiddel i USA.

Funktioner og fordele

  • Anvendelse: Til daglig desinfektion af store og små overflader, herunder, men ikke begrænset til kontaktområder og overføringsdesinfektion.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende, virusdræbende og sporedræbende
  • Affaldsrester: Produkt med lav affaldsrestprofil Endotoxin-niveauer garanteres at være <0.25eu>
  • Format: Sprayanordningsformatet indeholder den patenterede SteriShield™ Delivery System (SDS), der sikrer steriliteten af indholdet under dens anvendelsestid. Fås som sprayanordning og som beholder med låg. Alle formater er pakket i tredobbelt pose.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.