Bioquell og COVID-19

På hospitaler og biovidenskabsfaciliteter leverer Ecolab ekspertise og vejledning omkring, hvordan man bekæmper spredningen af COVID-19 og andre infektiøse patogener.

Ecolab Bioquell bio-dekontamineringsløsninger kan hjælpe dig med at reducere SARS-CoV-2 virus i miljøet, hvilket reducerer risikoen for infektion for både patienter og personale.

Bioquell's QUBE front view with side attachment.

Bioquell Hydrogenperoxid steriliseringsmiddel er et Liste N-desinfektionsmiddel mod Coronavirus (COVID-19)

Bioquell-udstyr producerer hydrogenperoxiddamp, som opnår 6-log sporicid udryddelse på eksponerede overflader. Vores egenudviklede 35 % hydrogenperoxid-dampteknologi kan være en værdifuld del af din strategi til at forhindre spredning af COVID-19.

Vedligehold driften

Når du har brug for at bio-dekontaminere områder på dit hospital eller biovidenskabelige facilitet, men ikke har udstyret eller personalet til at gøre det, kan Ecolab hjælpe.

Vores Rapid Bio-decontamination Service omfatter højtuddannede teknikere, som bruger Bioquell-udstyr til at køre biodekontamineringscyklusser, hvor end du har brug for dem, uanset om det er på små afgrænsede arealer eller hele bygninger. Ved at sikre, at dit anlæg bliver bio-dekontamineret med jævne mellemrum, hjælper vi dig med at holde dig kørende.

Bioquell's BQ-50 product box, extendable corded, and rolling wheeled components.

Bioquell BQ-50

Den lette, bærbare Bioquell BQ-50 bruger hydrogenperoxiddamp til at levere 6-log sporicid udryddelse på hårde overflader inden for et lukket område.