Bioquell BQ-50 Hydrogenperoxid-dampgenerator

Bioquell BQ-50

Brug Ecolab's Bioquell BQ-50, et biodekontamineringssystem med hydrogenperoxiddamp til patientstuer og på hele hospitalet. Bioquell BQ-50 bruger hydrogendamp til at producere 6-log sporicid udryddelse på eksponerede overflader.

Bioquell-teknologi hjælper dig med at reducere biobyrden på dit hospital og med at bringe din organisations infektionsforebyggende mål inden for rækkevidde.

Bioquell BQ-50's funktioner

  1. Beluftningsenheder
    Placer disse tre lette beluftningsenheder i lokalet for at skabe en dynamisk luftstrøm og hjælpe med at fordele dampen under en cyklus. Efter at den biologiske dekontamineringsdel af cyklussen er afsluttet, nedbryder beluftningsenhederne hurtigt hydrogenperoxiddampen til vanddamp og ilt og efterlader ingen rester eller barske lugte.
  2. Kontrolenhed
    Placeret uden for patientstuen kommunikerer kontrolenheden trådløst med fordamperen og beluftningsenhederne. Det enkle kontrolpanel med tre knapper gør det nemt at starte en cyklus.
  3. Fordamper
    Hurtigt, automatiseret og let fordeler fordamperen hydrogenperoxiddampen på alle udsatte overflader.
Ecolab Bioquell BQ-50 Components


Hvorfor vælge Bioquell BQ-50

Icon for Adaptable

Kan tilpasses

Transporter let letvægtssystemet rundt på dit anlæg. Enkel og hurtig opsætning i ethvert område.

Icon displaying complete decontamination

Effektiv

Hydrogenperoxiddamp opnår 6-log sporicid udryddelse på overflader i et lukket område.

Bioquell icons

Effektivt

Lokalerne er klar til brug umiddelbart efter cyklus. Der er ikke behov for yderligere trin, såsom ekstra aftørring for at fjerne rester.

Bioquell icons

Træning

Bioquell-specialister vil træne dit personale på stedet med genopfriskningskurser, hvis det er nødvendigt. Dit personale vil lære at køre en cyklus med verifikationsmetoder og gennemgå vigtige sikkerhedsfaktorer.


Brug Bioquell hydrogenperoxid-dampteknologi i mange områder på dit hospital.

Illustration lines pointing to different areas of a hospital where Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant can be used

Brug Bioquell BQ-50 til at bio-dekontaminere:

Operationsstuer, hvor kirurgiske patienter er sårbare over for infektion.

Intensivafdelinger, som har immunkompromitterede patienter.

Specialiserede enheder inklusive forbrænding, transplantation, NICU og endoskopi.


Overvejer du, om Bioquell BQ-50 er det rigtige for din organisation? Kontakt os. 


Relaterede produkter

Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant

Bioquell HPV-AQ

Denne 35 % vandholdige hydrogenperoxidopløsning bruges til at producere hydrogenperoxiddamp. Denne damp opnår 6-log sporicid udryddelse på eksponerede overflader.

Bioquell Biologiske indikatorer

Biologiske indikatorer (BI'er)

Vores biologiske indikatorer er lavet af Geobacillus stearothermophilus endosporer for at hjælpe dig med at validere en Bioquell bio-dekontamineringscyklus.

Bioquell kemiske indikatorer til stuer (CI'er)

Bioquell kemiske indikatorer til stuer (CI'er)

Bekræft, at en Bioquell-cyklus har opnået den forventede dampfordeling og eksponeringsydelse med disse letaflæselige kemiske indikatorer. En kemikaliestrimmel reagerer på en Bioquell-cyklus og ændrer farve for at korrelere med cyklussens forventede effekt. Til brug på stuer og lukkede områder på 10 m3 og større.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Brug på selv følsom elektronik og udstyr

Vores hydrogenperoxiddamp er hård mod mikrobielle overfladeforurenende stoffer, men skånsom mod elektronik og udstyr. I modsætning til spray-og-aftør-metoder er der ingen yderligere trin for at fjerne rester. Når du skal bio-dekontaminere lokaler, der indeholder udstyr, det er svært at rengøre, er Bioquell ideel. Før du bruger Bioquell på dit elektroniske udstyr, skal du kontakte producenterne for at bekræfte kompatibiliteten.

Få et tilbud

Er du interesseret i at få Bioquell BQ-50 til at hjælpe med at dekontaminere dit hospital eller din klinik? Brug denne formular til at anmode om et tilbud på Bioquell BQ-50, så kontakter vi dig snart.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.