Om Ecolabs Bioquell

På hospitaler, farmaceutiske anlæg, laboratorier og renrum er det afgørende at reducere risikoen for mikrobiel kontaminering. Du har brug for en pålidelig måde at bio-dekontaminere dine faciliteter og udstyr på. Bioquell-løsninger giver dig mulighed for at forbedre produkt- og patientsikkerheden, opfylde lovgivnings- og overholdelseskrav og opnå maksimal operationel effektivitet.

 • Effektiv
  Bioquell bio-dekontamineringsudstyr bruger 35 % vandholdig hydrogenperoxid til at producere hydrogenperoxiddampe, som opnår 6-log sporicid udryddelse på eksponerede, ikke-porøse overflader. Denne proces dræber en lang række mikroorganismer, herunder bakterier, vira, svampe og sporer.

 • Betroet
  Bioquell bruges i sundhedssektoren og på biovidenskabsfaciliteter rundt om i verden til bio-dekontaminering af operationsstuer, patientstuer, farmaceutiske produktionscentre og mere.
     
 • Overholdelse af lovgivningen
  Ecolab understøtter Bioquell-teknologi med professionel validering, vedligeholdelse og kundeservice. Bio-dekontaminering med Bioquell hydrogenperoxiddamp opfylder eller overgår lovmæssige standarder rundt om i verden, herunder den europæiske biocidforordning (BPR).


Hydrogenperoxiddampen
Bio-dekontamineringsproces

Bioquell bruger hydrogenperoxiddampe til at bio-dekontaminere et lokale ved hjælp af nogle få enkle trin.
Ecolab Bioquell Bio-decontamination Process: Preparation, Vaporization, Activation Period and Aeration

1: Forberedelse

Forbered rummet til bio-dekontaminering: forsegl ventilationsåbninger, og åbn alle skabe og skuffer, der kræver behandling. Forsegl døren, når du er gået ud, og tænd derefter for Bioquell-udstyret.

2: Fordampning

Systemet udsender dampen og fylder det lukkede område. Det afsætter en mikrokondens på udsatte overflader, herunder komplekse former og sprækker.

3: Aktiveringsperiode

Når fordampningen er afsluttet, giver en venteperiode hydrogenperoxiden tid til at dræbe mikroorganismer på overflader.

4: Beluftning

Til sidst omdanner dit varme-, ventilations- og klimaanlæg og/eller Bioquell-beluftningsenheder H2O2 til vanddamp og ilt. Der er ingen yderligere trin til at fjerne rester - lokalet er nu klart til brug.

Få mere at vide om hydrogenperoxiddamp
Biopharmaceutical technician looking through a microscope in a cleanroom

Bio-dekontaminering til farmaceutisk fremstilling

Uanset om du arbejder med celle- og genterapi eller vaccineudvikling, er det vigtigt at have en solid biodekontamineringsløsning på plads.

Ecolab Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor Systems and Services

Hydrogenperoxide dampsystemer og -tjenester

Hvis du leder efter en pålidelig måde til at dræbe bio-forurenende stoffer i dit laboratorium eller produktionsanlæg, skal du ikke lede længere end til Bioquells udstyr og tjenester.

Bioquell Validation

Validering

For at opfylde lovmæssige krav skal du muligvis fremlægge bevis for, at din biodekontamineringsløsning fungerer. Ecolab leverer valideringsdokumentation til at understøtte dine behov.

Relateret Bioquell bio-dekontaminering
Udstyr og tjenester

Få mere at vide om, hvordan Ecolabs Bio-dekontamineringsudstyr og -serviceløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre, kompatible produkter, der overstiger standarder, målbart forbedrer operationel effektivitet og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet sider med relaterede løsninger.

Life Sciences indblik

Læs mere om Ecolabs role i Life Science industrien.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen artikler