På alle overflader.
På alle områder.

Hand Hygiene, Facility Disinfection and Product Manufacturing icons

_

Your Business In Safe Hands logo

Gør, hvad der skal til for at beskytte jeres anlæg, produkter
og medarbejdere

COVID-19-pandemien fortsætter med at have stor indvirkning på hele verden og den måde, vi lever, arbejder og tænker. At arbejde med en leverandør af rengørings-, håndhygiejne- og desinfektionsløsninger er en let måde at sikre, at jeres forretning og driftsomkostninger er beskyttede.

Ecolab Life Sciences, en førende leverandør til producenter af lægemidler og produkter til personlig pleje, kan hjælpe jer med at navigere i de mange behov for rengøring og desinfektion i jeres drift. Udover at levere de rigtige rengørings- og håndhygiejneprodukter til enhver situation, deler vi også vores ekspertise for at forhindre smittespredning og give vejledning i vedligeholdelse af en sikker og sund drift.

Med Ecolab er din forretning i sikre hænder.

 


Alle vigtige områder på jeres farmaceutiske eller
personlig plejefacilitet er  
dækkede: 

Washing hands

• Håndhygiejne

Etablering af et omfattende håndplejeprogram på hele jeres anlæg kan forebygge smittespredning blandt medarbejdere og besøgende. Ecolab har udviklet en række tilbud på håndhygiejne, inklusive håndsæbe og håndsprit, der gør håndvask til en sikker og enkel vane.

_

Ecolab disinfectant spray

• Desinfektion af anlæg

Hyppig desinficering af områder der ofte berøres, offentlige områder og kontorer over hele jeres anlæg er afgørende. Ecolab har en række godkendte og effektive desinfektionsmidler og klar til brug-sprays og servietformater, der er perfekt til forskellige områder og overflader.

_

Cleaning in production cleanroom facility

• Produktfremstilling

Ecolab Life Sciences understøtter sikkerhed, overholdelse af retningslinjerne og operationel effektivitet hos globale producenter af lægemidler og produkter til personlig pleje ved at levere omfattende programbaseret tilgang til smittekontrol, rengøring og desinfektion. Vores end-to-end løsninger, der rangerer fra grundlæggenede rengøring til smittekontrol, gør det muligt for jer at sikre jeres produkter og processer ved at reducere jeres risici.

_

Ecolabs indflydelse på verden

I næsten 100 har Ecolab samarbejdet med verdens største brands og hjulpet dem med at fremme fødevaresikkerhed, beskytte den offentlige sundhed, optimere vand- og energiforbrug og drive effektive forretninger. Vi har arbejdet bag kulisserne og hjulpet virksomheder med at beskytte deres produkter, drift og de steder, hvor mennesker spiser, sover, arbejder, leger og bliver raske. Vores innovative produkter og services berører praktisk talt alle aspekter af hverdagen og anvendes på hospitaler, hoteller, restauranter, skoler, produktionsanlæg, raffinaderier og mange andre steder i hele verden. Og fordi vi servicerer kunder på næsten 3 millioner lokationer i 170 lande, har vi stor indflydelse på verden – og gør den renere, mere sikker og sundere samtidig med at vi beskytter mennesker og vigtige ressourcer.

 

_

I 2019 indgik vi et samarbejde med virksomheder for at hjælpe:

Handwashing icon

_

Vaske 40 milliarder hænder

Wiping icon

_

Rengøre mere end 1 milliard hotelværelser

Mask icon

_

Rengøre mere end 15 millioner hospitalsstuer

Meal icon

_

Vaske op efter 58 milliarder måltider på restauranter

Produce icon

_

Producere mere end 36 % af verdens emballage – sikkert

Infection icon

_

Reducere mere end 1,2 millioner infektioner

_

Ecolab associates talking and sanitizing their hands

Klar til at beskytte hele jeres anlæg?

Ecolab Life Sciences kan hjælpe.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Tak for din interesse for vores produkter og tjenester.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

_