Bringer teknisk ekspertise og rengøringskemikalier sammen for at opfylde kravene til producenter af produkter til personlig pleje.

Hver dag står I over for de sværeste rengøringsproblemer: ingredienser, der kan skabe fantastiske produkter til jeres kunder, men som skaber problemer for jeres produktionsudstyr. Med tiden har I måske fundet rengøringsløsninger, der virker, men indfrier de jeres forventninger? 

Skal I gennemgøre rengøringsprocedurer flere gange for at opnå et tilfredsstillende resultat? Skal I konstant finde rengøringsløsninger til nye produktformuleringer? Tager rengøringsudfordringerne tid fra produktionen?


Føles det overordnet set som om I bare ikke har fundet
den perfekte match? Så er det på tide med en forandring.

Med Ecolab Life Sciences bliver jeres udstyr rent – første gang, hver gang. Vores tekniske eksperter og forskningsteam samarbejder med jer om at sikre, at I har den bedste rengøringsløsning, som er optimeret til jeres specifikke udfordringer, formler og produktionsudstyr. Sådan gør vi:

Icon for perfect match page

Produkter, der passer til udfordringen inden for personlig pleje

De ingredienser I bruger er unikke for sektoren for personlig pleje. Men de fleste rengøringsmidler er ikke fremstillet, formuleret eller testet op imod disse komplekse ingredienser. I modsætning til de fleste almindelige produkter, der er fremstillet til alle formål, har Ecolab Life Sciences udviklet en serie af rengøringsmidler, der er dedikeret til producenter i personlig pleje og kosmetikindustrien og deres udfordringer. 

Icon for perfect match page

Forsknings- og udviklingslaboratorier, der matcher deres formler med de rette rengøringsløsninger

Hver ingrediens og formel, I anvender, kræver en unik rengøringsløsning Når I samarbejder med Ecolab Life Sciences, tester vores forsknings- og udviklingslaboratorie jeres formel, på jeres overflader, for at sikre sig, at rengøringsløsningen, som vi anbefaler, er fuldstændig effektiv ved den optimale opløsning og anvendelse. 

Icon for perfect match page

Tekniske eksperter på stedet finder den perfekte match mellem rengøring og effektivitet

Vores mål er at give jer mere end renere udstyr. Vores tekniske teams samarbejder med jer på stedet og gennemgår jeres drift og giver anbefalinger til, hvordan I kan optimere rengøringen på jeres anlæg. Vi hjælper jer med at implementere den perfekte blanding af kemi med de mest effektive procedurer, som potentielt kan spare jer rengøring, arbejde og ressourcer, så som energi, vand og kemi.

Life Sciences indblik:
Sektoren for personlig pleje

Optimeringen af rengøringsprocesser er afgørende for at nedbringe driftsomkostninger og nedetid og opnå virksomhedens bæredygtighedsmål (såsom for eksempel reduktion af vand-, kemi og energiforbrug). Sektoren står typisk over for udfordringer som beskrevet i den første artikel i denne serie i to dele.

Waterproof Lipstick Coupon Picture

Rengøringsudfordringer, del 1

Målet med denne artikel, den første i denne serie, er at illustrere de rengøringsudfordringer, som kosmetikproducenter typisk står over for, samt branchekravene. Den anden del af serien er en indledende vejledning til, hvordan man kan optimere rengørings- og desinfektionsprocedurer, fra valg af kemikalier til den korrekte sammensætning af udstyr på anlægget, som selvfølgelig skal være i overensstemmelse med branchekravene.

Parameters influencing cleaning are simply described within the Sinner Circle

Rengøringsudfordringer, del 2

Målet med denne anden artikel er at give en indledende vejledning i, hvordan man optimerer rengøringsprocedurer, fra valg af kemikalier til den korrekte sammensætning af udstyr på anlægget, som selvfølgelig skal være i overensstemmelse med branchekravene.
Icon for perfect match page

Klar til at finde den perfekte match?

Kontakt Ecolab for at tale om, hvordan vi kan samarbejde om at udvikle nye strategier til jeres drift.

Life Sciences-formular til perfekt match

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.