Ecolab Bioquell BQ-EMS Illustration with real components

Dekontaminering af køretøjer til akutberedskab

Efter at en syg patient er overflyttet fra dit udrykningskøretøj, hvordan sikrer du så, at rummet er rent og klar til den næste patient? Bioquell tilbyder en gennemprøvet løsning til bio-dekontaminering af overfladerne inde i dine udrykningskøretøjer.


Om vores løsning til bio-dekontaminering af køretøjer til akutberedskab

For at bio-dekontaminere det indvendige af en ambulance, er denne specialiserede Ecolab-løsning afhængig af nogle få vigtige dele fra Bioquell-teknologien:

Bioquell Image

Dette bærbare, lette og trådløse system fordamper Bioquell HPV-AQ. Denne damp dækker eksponerede overflader bagerst i køretøjet for at opnå 6-log sporicid udryddelse. Som et steriliseringsmiddel ødelægger eller eliminerer det alle former for mikrobielt liv i det livløse miljø, inklusive alle former for vegetative bakterier, bakteriesporer, svampe, svampesporer og vira.

  • Afhængigt af dit køretøjs størrelse kan en bio-dekontamineringscyklus være så hurtigt som 45 minutter, fra start til slut
  • Dokumenteret kompatibilitet med følsom elektronik. Kompatibilitetsdokumentation tilgængelig ved forespørgsel.
  • Efterlader ingen rester eller barske lugte.
Bioquell Image

En 35 % vandholdig hydrogenperoxidopløsning og EPA-registreret steriliseringsmiddel.

Find Bioquell biological indicators (BI), chemical indicators (CI) and 35% hydrogen peroxide.

Kemiske indikatorer til rum (CI'er) hjælper dig med at bekræfte, at en Bioquell-cyklus har opnået den forventede dampfordeling og eksponeringsydelse. En kemikaliestrimmel reagerer på en Bioquell-cyklus og ændrer farve for at korrelere med cyklussens forventede effekt. Til brug på stuer og lukkede områder på 10 m3 og større.

BQ-EMS er udstyret med en sensor til lavt niveau af hydrogenperoxid for at verificere, at der ikke lækker damp fra køretøjet under den biologiske nøddekontaminering. Denne sensor hjælper også med at sikre, at køretøjet er sikkert at komme ind i efter en cyklus.

Sådan virker bio-dekontaminering til udrykningskøretøjer

Se trin-for-trin-processen med at forberede et udrykningskøretøj til bio-dekontaminering.

Har du brug for hjælp til finansiering?

Vores partner, EMS Grants Help, kan hjælpe dig med at finde bevillingsmuligheder til at betale for din Bioquell-løsning. De hjælper dig også med at skrive ansøgningen. Dette er en gratis tjeneste, der i øjeblikket kun er tilgængelig i USA.

Besøg EMS Grants Help's websted for at komme i gang.

Læs studio cases om akutberedskab

Få mere at vide om, hvordan udbydere af akutberedskab har brugt Bioquell dekontamineringsløsninger til at hjælpe med at øge patientsikkerheden og spare penge:

Bioquell Validation

Validering

For at opfylde myndighedernes krav skal du muligvis levere bevis for, at din bio-dekontamineringsløsning fungerer, som den skal. Ecolab stiller uddannede ingeniører til rådighed og den valideringsdokumentation, som du skal bruge for at overholde reglerne.


Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Se vores tilbud til dekontaminering af køretøjer til akutberedskab

Få et tilbud

Leder du efter en effektiv måde til rutinemæssig bio-dekontaminering af udrykningskøretøjer? Bioquell kan hjælpe. Brug denne formular til at få et tilbud, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.