Ecolab Bioquell BQ-EMS

Bioquell BQ-EMS

En ambulance kan være vært for mange patienter på kort tid. I dette trange rum kan ineffektiv rengøring sprede mikroorganismer og øge smitterisikoen for patienter og personale. 

Hjælp med at eliminere mikroorganismer med Ecolabs Bioquell BQ-EMS. Dette bærbare bio-dekontamineringssystem bruger brintdamp til at producere 6-log sporicid udryddelse på udsatte overflader.

Bioquell BQ-EMS's funktioner

 1. Kontrolpanel
  Opbevaret i en slidstærk boks og placeret uden for køretøjet, styrer panelet trådløst fordamperen og beluftningsenhederne. Indtast størrelsen på det område, der skal bio-dekontamineres, og start cyklussen med et tryk på en knap.
 2. Hydrogenperoxid-damper
  Dette lette, mobile udstyr spreder hydrogenperoxiddampen på den eksponerede overflade i det lukkede område.
 3. Beluftningsenheder
  Efter at bio-dekontamineringsfasen er afsluttet, fjerner to kraftige beluftningsenheder hurtigt hydrogenperoxiddamp fra det lukkede område. Dette efterlader området fri for rester og lugte.
 4. Håndholdt sensor
  Sikkerhed er altafgørende for Ecolab. Denne sensor for lavt hydrogenperoxid-niveau bruges til at bekræfte, at ingen damp slipper ud under en cyklus, og for at sikre, at området er sikkert at komme ind i efter en cyklus.
Ecolab Bioquell BQ-EMS Components


Hvorfor vælge Bioquell BQ-EMS

Icon for Adaptable

Kan tilpasses

Let at transportere letvægtssystemet ind og ud af køretøjer. Enkel opsætning i ethvert område.

Icon displaying complete decontamination

Effektiv

Hydrogenperoxiddamp opnår en 6-log sporicid reduktion på overflader inden for et lukket område.

Bioquell icons

Effektivt

Cyklusser er færdige på så lidt som 45 minutter. Køretøjer er klar til brug umiddelbart efter cyklus.

Bioquell icons

Træning

Ecolab-specialister træner og certificerer dit personale på stedet med genopfriskningskurser efter behov. Hver operatør får praktisk erfaring med at forberede et køretøj til bio-dekontaminering og bliver undervist i sikkerhedsprotokoller.


Bioquell BQ-EMS er ideel til:

Emergency vehicles parked in a garage bay

Udrykningskøretøjer

Bioquell BQ-EMS er specielt designet til i ambulancer, brandbiler, politibiler og andre udrykningskøretøjer.

Photo of the inside of a city bus

Køretøjer til ikke-akut transport

som f.eks. handicapbiler og -busser.

Overvejer du, om Bioquell BQ-EMS-systemet er det rigtige for din organisation?

Tekstbeskrivelse her


Se, hvordan det virker

Se trin-for-trin-processen med at forberede et udrykningskøretøj til bio-dekontaminering.

Har du brug for hjælp til finansiering?

Vores partner, EMS Grants Help, kan hjælpe dig med at finde bevillingsmuligheder til at betale for din Bioquell-løsning. De hjælper dig også med at skrive ansøgningen. Dette er en gratis tjeneste, der i øjeblikket kun er tilgængelig i USA.

Besøg EMS Grants Help-webstedet for at komme i gang.


Relaterede produkter

Bioquell HPV-AQ

Bioquell HPV-AQ

Denne 35 % vandholdige hydrogenperoxidopløsning bruges til at producere hydrogenperoxiddamp. Denne damp opnår 6-log sporicid udryddelse på eksponerede overflader.
Bioquell Biologiske indikatorer

Biologiske indikatorer (BI'er)

Vores biologiske indikatorer er lavet af Geobacillus stearothermophilus endosporer for at hjælpe dig med at validere en Bioquell bio-dekontamineringscyklus.

Bioquell kemiske indikatorer til stuer (CI'er)

Bioquell kemiske indikatorer til stuer (CI'er)

Bekræft, at en Bioquell-cyklus har opnået den forventede dampfordeling og eksponeringsydelse med disse letaflæselige kemiske indikatorer. En kemikaliestrimmel reagerer på en Bioquell-cyklus og ændrer farve for at korrelere med cyklussens forventede effektivitet 10 m3 og større.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Brug på selv følsom elektronik og udstyr

Vores hydrogenperoxiddamp er hård mod mikrobielle overfladeforurenende stoffer, men skånsom mod elektronik og udstyr. I modsætning til spray-og-aftør-metoder er der ingen yderligere trin for at fjerne rester. Når du skal bio-dekontaminere lokaler, der indeholder udstyr, det er svært at rengøre, er Bioquell ideel. Før du bruger Bioquell på dit elektroniske udstyr, skal du kontakte producenterne for at bekræfte kompatibiliteten.

Få et tilbud

Leder du efter en effektiv måde til rutinemæssig dekontaminering af udrykningskøretøjer? Brug denne formular til at anmode om et tilbud på Bioquell BQ-EMS, et bærbart og robust dekontamineringssystem.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.