Biopharmaceutical technician looking through a microscope in a cleanroom

Biofarmaceutisk fremstilling

For at bevare integriteten i din biofarmaceutiske fremstillingsproces er det vigtigt at have en omfattende kontrolløsning til biokontaminering. Uanset om du er en lille nystartet virksomhed eller en stor, etableret farmaceutisk producent, har Ecolab teknologien og ekspertisen til at hjælpe dig med at mindske risikoen for biokontaminering, opfylde lovgivnings- og overholdelseskrav og opnår mere effektiv drift.

Bioquell's ProteQ solution box detail with hand pointing at closed glove box component.

Bioquell Technology

Bioquell-udstyr bruger Bioquell Hydrogenperoxid-steriliseringsmiddel til at producere hydrogenperoxiddamp, som opnår 6-log sporicid udryddelse på eksponerede overflader. Dette udrydder alle former for mikrobielt liv i det livløse miljø, inklusive vegetative bakterier, bakteriesporer, svampe, svampesporer og vira.

Mere om Bioquell Bio-dekontamineringsudstyr og -tjenester
DNA Strand on blue background

Celle- og genterapi

Lovgivningen omkring celle- og genterapi er streng. Produktionsfaciliteter har ikke råd til at forurene den livreddende medicin, de laver, og efterfølgende skrotte den. For at få dit produkt sikkert på markedet så hurtigt som muligt, er det afgørende at overholde industriens regler og standarder.

Ecolabs avancerede rengørings- og biokontamineringsløsninger hjælper dig med trygt at mindske biokontamineringsrisici, så du kan fokusere på at udvikle livsændrende behandlinger.

Se celle- og genterapiløsninger
Woman receives COVID-19 vaccine injection.

Udvikling af vaccine

Biologiske indeslutningsfaciliteter er en kritisk del af vaccineudvikling, diagnostiske undersøgelser og forskning. Ecolab Bioquell bio-dekontamineringsløsninger dræber mikroorganismer i dit renrum, udstyrsoverflader og gennemløb.

Løsninger til biofarmaceutisk fremstilling og medicinsammensætning
Bioquell Validation

Validering

I biofarmaceutisk fremstilling er det vigtigt at kunne bevise overholdelse af lovkrav. Det kan være komplekst at navigere i disse mange krav på egen hånd. Det er derfor, Ecolab stiller ingeniørerne og erfaringen til rådighed til at validere bio-dekontamineringsprocessen. Vi bruger vores lovgivningsmæssige viden til din fordel, ved at hjælpe dig med at overholde cGMP, og hjælpe med at sikre produktsikkerhed og kvalitet.

Ecolab Life Sciences-eksperter

Teknisk ekspertise fra brancheeksperter

Ecolabs Life Sciences-eksperter brænder for patientsikkerhed, kundetilfredshed og overholdelse af retningslinjerne. Vi tilbyder producenter partnerskab og tillid gennem opnåelige rengørings- og desinfektionsprogrammer.

Relateret biofarmaceutisk fremstilling
Løsninger til kontrol af biokontaminering

Få mere at vide om, hvordan Ecolabs løsninger til kontrol af biokontaminering indenfor biofarmaceutisk fremstilling kan hjælpe din facilitet med at producere sikre, kompatible produkter, der overstiger standarder, målbart at forbedre operationel effektivitet og hjælpe med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.

Life Sciences indblik

Læs mere om Ecolabs rolle i Life Science-industrien.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen artikler