Klercide™ 70/30 IPA - Blended with WFI

Klercide™ 70/30 IPA – Blended with WFI

Ecolabs Klercide™ 70/30 IPA blandet med vand til injektion (WFI) er 70 % isopropylalkohol blandet med WFI med et endotoksin-niveau, der er garanteret til at være mindre end 0,25 EU/ml. Alkoholblandingen er 0,2 micron filtreret og pakket i tre poser i et Grade C/ISO 5 renrum før den blev endeligt steriliseret ved gammastråling.

Klercide™ 70/30 IPA - Blandet med WFI: egenskaber og fordele

  • Anvendelse: Til daglig desinfektion af store og små overflader, herunder, men ikke begrænset til, kontaktområder, overførselsdesinfektion og fjernelse af rester.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende og virusdræbende
  • Rester: Produkt med lav affaldsrestprofil. Endotoxin-niveauer garanteres at være <0.25eu>
  • Format: Sprayanordningsformatet indeholder den patenterede SteriShield™ Delivery System (SDS), der sikrer steriliteten af indholdet under dens anvendelsestid. Tilgængelig i en række formater, herunder sprays, beholdere med låg, aerosoler samt imprægnerede vådservietter. Alle formater er pakket i tredobbelt pose.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.

 *Aerosoler er ikke tilgængelige i Nordamerika

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Sterishield™ Delivery System

Alle vores sterile IPA og sterile ethanolprodukter er udstyret med Sterishield™ Delivery System. Denne unikke kombination af design med pose i flaske og patenteret system giver et lukket system og sikrer, at smitte ikke kan trænge ind i flasken under brug - og opretholder sterilitet hele vejen igennem.