Klercide™ 70/30 IPA - Blended with WFI

Klercide™ 70/30 IPA - Blended with WFI

Ecolabs Klercide™ 70/30 IPA blandet med vand til injektion (WFI) er 70 % isopropylalkohol blandet med WFI med et endotoksin-niveau, der er garanteret til at være mindre end 0,25 EU/ml. Alkoholblandingen er 0,2 micron filtreret og pakket i tre poser i et Grade C/ISO 5 renrum før den blev endeligt steriliseret ved gammastråling.

Klercide™ 70/30 IPA - Blandet med WFI: egenskaber og fordele

  • Anvendelse: Daglig desinfektion til store og små overflader, inklusive men ikke begrænset til produktkontaktområder, desinfektion af handler, overføringsdesinfektion og pletfjerning.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende og virusdræbende
  • Rester: Produkt med lav affaldsrestprofil. Endotoxin-niveauer garanteres at være <0.25eu>
  • Format: Sprayanordningen indeholder det patenterede SteriShield™ Delivery System (SDS), der sikrer steriliteten af indholdet under dens anvendelsestid. Tilgængelig i en række formater, herunder sprays, beholdere med låg, aerosoler samt imprægnerede vådservietter. Alle formater er pakket i tredobbelt pose.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.

 *Aerosoler er ikke tilgængelige i Nordamerika

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

Sterishield™ Delivery System

Alle vores sterile IPA og sterile ethanolprodukter er udstyret med Sterishield™ Delivery System. Denne unikke kombination af design med pose i flaske og patenteret system giver et lukket system og sikrer, at smitte ikke kan trænge ind i flasken under brug - og opretholder sterilitet hele vejen igennem.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

No related solution pages were found.