Pharma Ethanol

Klercide™ Pharma Ethanol — Blended with WFI

Ecolabs Klercide™ Pharma ethanol bandet med vand for injektion (WFI) er 70 % ethanol denatureret med IPA og blandet med WFI med endotoksin-niveau, der er garanteret til at være mindre end 0,25 EU/ml. Alkoholblandingen er 0,2 mikronfiltreret, og derefter påfyldt og placeret i pose i et klasse C / ISO 5 renrum før det bliver endeligt steriliseret ved gammastråling.

Funktioner og fordele

  • Anvendelse: Daglig desinfektion af store og små overfalder, inklusive, men ikke begrænset til, produktkontaktflader, desinfektion af handsker, overføringsdesinfektion og fjernelse af rester.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende og virusdræbende
  • Affaldsrester: Produkt med lav affaldsrestprofil Endotoxin-niveauer garanteres at være <0.25eu>
  • Format: Sprayanordningsformatet indeholder den patenterede SteriShield™ Delivery System (SDS), der sikrer steriliteten af indholdet under dens anvendelsestid. Fås som sprayanordning og som beholder med låg. Alle formater er pakket i tredobbelt pose.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

No related solution pages were found.