Pharma Ethanol

Klercide™ Pharma Ethanol – Blended with WFI

Ecolabs Klercide™ Pharma ethanol bandet med vand for injektion (WFI) er 70 % ethanol denatureret med IPA og blandet med WFI med endotoksin-niveau, der er garanteret til at være mindre end 0,25 EU/ml. Alkoholblandingen er 0,2 mikronfiltreret, og derefter påfyldt og placeret i pose i et klasse C / ISO 5 renrum før det bliver endeligt steriliseret ved gammastråling.

Funktioner og fordele

  • Anvendelse: Daglig desinfektion af store og små overfalder, inklusive, men ikke begrænset til, produktkontaktflader, desinfektion af handsker, overføringsdesinfektion og fjernelse af rester.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende og virusdræbende
  • Affaldsrester: Produkt med lav affaldsrestprofil Endotoxin-niveauer garanteres at være <0.25eu>
  • Format: Sprayanordningsformatet indeholder den patenterede SteriShield™ Delivery System (SDS), der sikrer steriliteten af indholdet under dens anvendelsestid. Fås som sprayanordning og som beholder med låg. Alle formater er pakket i tredobbelt pose.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.