KlercideSterile7030Denatured_Range_Photograph.jpg

Klercide™ 70/30 Denatured Ethanol — Blended with DI

Ecolabs Klercide™ 70/30 Denatured Ethanol blandet med deioniseret vand (DI) er 70 % denatureret ethanol blandet med DI. Alkoholblandingen er 0,2 mikron-filtreret, derefter fyldt i dobbeltpose i et renrum af klasse C, inden den terminalt steriliseres med gammastråling.

Funktioner og fordele

  • Anvendelse: Til daglig desinfektion af store og små overflader, herunder, men ikke begrænset til, desinfektion af handsker, overføringsdesinfektion og fjernelse af restaffald.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende og virusdræbende
  • Format: Sprayanordningsformatet indeholder det patenterede SteriShield™ Delivery System (SDS), der sikrer steriliteten af indholdet under dens anvendelsestid. Fås i en række forskellige formater; herunder sprayanordninger, beholdere med låg, samt imprægnerede poser og mopper. Alle formater kommer i dobbeltposer.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.