Klercide 70/30 IPA

Klercide™ 70/30 IPA — Blended with DI

Ecolabs Klercide™ 70/30 IPA blandet med DI er 70 % isopropylalkohol blandet med deioniseret vand. Alkoholblandingen er 0,2 mikron-filtreret, derefter fyldt i dobbeltpose i et renrum af klasse C, inden den terminalt steriliseres med gammastråling.

Egenskaber og fordele:

  • Anvendelse: Til daglig desinfektion af store og små overflader, herunder, men ikke begrænset til, overførselsdesinfektion og fjernelse af rester.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende og virusdræbende
  • Format:  Sprayanordningsformatet indeholder det patenterede SteriShield Delivery System (SDS), der sikrer, at indholdet holdes sterilt i løbet af dens anvendelsestid. Fås i en række forskellige formater; herunder sprayanordninger, beholdere med låg, samt imprægnerede poser og mopper. Alle formater kommer i dobbeltposer.
  • Kompatibilitet:  Kan anvendes på en lang række renrumsoverflader samt med Klercide- og Klerwipe-serien.
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.