Klercide 70/30 IPA

Klercide™ 70/30 IPA –
Blandet med DI

Til daglig desinfektion af kritiske områder.

Pålidelig steril sprayopløsning, designet til desinfektion af renrumsmiljøer, med effektiviteten af et simpelt trigger-sprayformat med sikkerhed for sterilitet med det patenterede beskyttede system, Sterishield™ Delivery System Fås også i 5 L-flaske med låg.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Konsekvent Effektivitet

Steril 0,2 mikronfiltreret 70 % isopropylalkoholopløsning blandet med deioniseret vand. Tilgængelig i et 500 ml og 1 L trigger-sprayformat og 5 L beholder med låg.

Shield with a check mark icon

Enkel, effektiv daglig desinfektion

Anerkendt Klercide™ 70/30 IPA i et brugervenligt, patenteret trigger-sprayformat, designet til at strømline daglig desinfektion i kritiske fremstillingsanvendelser.

Three diamond shapes icon

Sterilt leveringssystem

Trigger-sprayformatet har det patenterede SteriShield™ Delivery System (MSDS), der giver sikkerhed for sterilitet af indholdet i flasken ved at danne en komplet forsegling, der forhindrer, at luft (og mikrobielle eller kemiske kontaminanter) trækkes tilbage i flasken.

Open box icon

Praktisk Emballage

I dobbeltposer for at strømline bevægelse ind i områder af høj klasse med emballage designet til at være let at bruge.

Icon representing promoting

Steril produktion

Understøttet med analyse- og sterilitetscertifikater for hver batch. Alkoholblandingen er 0,2 mikronfiltreret og derefter fyldt og pakket i dobbeltposer i et renrum af klasse C, før den til sidst steriliseres med gammabestråling.

Salgsenhed Anvendelsesområde
  • 12 trigger-sprayflasker x 500 ml
  • 6 trigger-sprayflasker x 1 L
  • 4 flasker med låg x 5 L
Til brug på gulve, vægge og hårde overflader.

For brugsklare servietter, se vores Klerwipe™ IPA blandet med DI pose- og moppeservietter.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.