Klercide™ 70/30 Denatured Ethanol – Blended with WFI

Ecolabs Klercide 70/30 Denatured ethanol blandet med vand til injektion (WFI) er 70 % denatureret ethanol blandet med WFI med endotoksin-niveau garanteret til at være mindre end 0,25 EU/ml. Alkoholblandingen er 0,2 micron filtreret og derefter påfyldt og placeret i tredobbelt pose i et Grade C/ISO klasse 5 renrum før den bliver endeligt steriliseret med gammastråling.

Funktioner og fordele

  • Anvendelse: Daglig desinfektion til store og små overfalder, inklusive men ikke begrænset til produktkontaktflader, desinfektions af handsker, overføringsdesinfektion og fjernelse af rester.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende og virusdræbende
  • Rester: Produkt med lav affaldsrestprofil. Endotoksin-niveauer garanteres at være <0.25eu>
  • Format: Sprayanordningsformatet indeholder SteriShield Delivery System (SDS), der sikrer, at indholdet holdes steriliseret i løbet af dens anvendelsestid. Tilgængelig i en række formater, herunder sprays, beholdere med låg, aerosoler samt imprægnerede vådservietter. Alle formater er pakket i tredobbelt pose.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrumsoverflader samt med Klercide og Klerwipe-serien.
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.