Klerwipe 7030 IPA with Dionized Water

Klerwipe™ 70/30 IPA Blandet med DI Poseservietter
(100 % Polyester)

Ecolab Klerwipe 70/30 IPA er en steril serviet i 100% polyesterstrik imprægneret med 70/30 IPA blandet med deioniseret vand. Alkoholen 0.2 mikronfiltreres, fyldes og pakkes derefter i dobbeltpose i et klasse C (ISO-klasse 7) renrum og bestråles ved hjælp af en valideret proces på ikke mindre end 25 kGy. Klerwipe 70/30 IPA er en hurtig løsning til desinfektion af små overflader og udstyr. Pakket i en selvklæbende pose, som hver indeholder 30 servietter, der giver høj absorberingsevne og ensartet anvendelse. Klerwipe 70/30 IPA indeholder ingen kemiske bindemidler, hvilket sikrer, at der ikke efterlades kemiske rester på overflader efter brug.

Funktioner og fordele

  • Effektivitet: Stor pakke ideel til hyppig anvendelse.
  • Sundhed og sikkerhed: Intet behov for at spraye eller tørre af, hvilket mindsker risikoen for VOC-indånding.
  • Anvendelse: Til brug på små renrumsoverflader.
  • Virkning: Bakteriedræbende, gærdræbende, virusdræbende og svampedræbende.
  • Format: Fås som servietter i pose. Åbnes og forsegles igen med genluk.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.