Klerwipe Tub Pouch Wipes

Klerwipe™ 70/30 Denatured Ethanol - Pouch Wipes

Ecolab Klerwipe 70/30 denatureret ethanol-poseservietter er sterile vådservietter med lavt partikelindhold imprægneret med 70 % denatureret ethanol blandet med deioniseret vand (DI). Alkoholblandingen er 0,2 mikron-filtreret, derefter fyldt i dobbeltpose i et renrum af klasse C, inden den terminalt steriliseres med gammastråling. En steril og brugsklar vådserviet til små overflader, der fås i enten en genlukspose med Klertear™ på ydersiden, eller i en bøtte.

Funktioner og fordele

  • Anvendelse: Til daglig desinfektion af store og små overflader, herunder, men ikke begrænset til, desinfektion af handsker, overføringsdesinfektion og fjernelse af restaffald.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende og virusdræbende
  • Format: Fås som pose-, bøtte- eller moppeservietter. Alle formater kommer i dobbeltposer.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.