Klerwipe Tub Pouch Wipes

Klerwipe™ 70/30 Denatureret Ethanol Servietter

Til desinfektion af små overflader og udstyr.

Brugsklar steril serviet designet til desinfektion af renrumsmiljøer. Klerwipes™ er polyestercellulose med lavt partikelindhold, som er meget absorberende og forbliver våd under hele brugen, hvilket sikrer en ensartet påføring af alkohol på hele overfladen.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Ensartet effektivitet

Sterile servietter med lavt partikelindhold imprægneret med 70 % denatureret ethanol blandet med deioniseret vand. En steril og brugsklar serviet til små overflader, der fås i enten en genlukspose med Klertear™ på ydersiden, eller i en bøtte.

Shield with a check mark icon

Enkel, effektiv daglig desinfektion

Anerkendte  Klercide™ 70/30 denatureret ethanol, designet til at strømline daglig desinfektion ved små overfladeanvendelser.

Hand wiping icon

Servietter af høj klasse

Imprægnerede servietter er ideelle til brug ved kritiske fremstillingsanvendelser.

Open box icon

Praktisk emballage

Tredobbelt- eller dobbeltposer for at strømline bevægelse ind i områder af høj klasse med emballage designet til at være let at bruge med behandskede hænder.

Icon representing promoting

Steril produktion

Alkoholblandingen er 0,2 mikronfiltreret og derefter fyldt og pakket i dobbeltposer i et renrum af klasse C, før den til sidst steriliseres med gammabestråling. Ultralydsforseglet og gammabestrålet; understøttet af analyse- og bestrålingscertifikater for hver batch.

Salgsenhed Enhedsstørrelse Substrat Anvendelsesområde
  • 20 poser x 15 servietter
  • 20 poser x 10 servietter
  • 15 poser x 10 servietter
  • 15 bøtter x 100 servietter
  • 15 bøtter x 200 servietter
  • 200 mm x 200 mm serviet
  • 300 mm x 300 mm serviet
  • 200 mm x 230 mm serviet
  • Lavt partikelindhold (45 % polyester, 55 % cellulose)
  • 100 % strikket polyester, ikke-vævet
Bruges på ​​​​​​​hårde overflader

For brugsklare, tjek vores Klercide™ Denatureret Ethanol RTU og Klerwipe™ Denatureret Ethanol Moppeservietter

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.