Klerwipe™ 70/30 IPA Mop Wipes

Klerwipe™ 70/30 IPA
Moppeklude

Ecolab Klerwipe™ 70/30 IPA mopper er servietter med få partikler, imprægneret med 70 % isopropylalkohol, og blandet med deioniseret vand. Alkoholen er 0,2 mikronfiltreret, derefter fyldt og pakket i et klasse C-renrum, før den bliver endeligt steriliseret med gammastråling. En steril, klar-til-brug serviet til daglig brug på store overflader.

Funktioner og fordele

  • Anvendelse: Daglig rengøring af store overflader, herunder fjernelse af rester.
  • Format: Fås som moppeklude. Dette format er i dobbeltpose.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.

 

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.