Klerwipe™ 70/30 IPA Mop Wipes

Klerwipe™ 70/30 IPA –
Moppeklude

Brugsklare moppeklude til desinfektion og fjernelse af restkoncentrationer på store overflader

Strømlin den daglige desinfektion af vægge, gulve og andre store overflader med letheden ved brugsklare, sterile moppeklude med lavt partikelindhold imprægneret med 70/30 IPA blandet med deioniseret vand.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Ensartet effektivitet

Sterile servietter med lavt partikelindhold imprægneret med 70 % IPA blandet med deioniseret vand. En steril brugsklar moppeserviet til store overflader.

Icon with a checkmark in the center

Brugsklare moppeklude

Imprægnerede servietter fjerner behovet for moppe- og spandesystemer, er klar til brug og ideelle til at strømline kompatible rengøringsprotokoller til større overflader i renrummet.

Shield with a check mark icon

Premium-klasse substrat

Moppeklude af højkvalitets polyestercellulose er sterile, brugsklare moppeklude til daglig desinfektion i en afrivningsbar indpakning, til store overflader.

Three diamond shapes icon

Steril produktion

Alkoholblandingen er 0,2 mikron-filtreret, derefter fyldt i dobbeltpose i et renrum af klasse C, inden den terminalt steriliseres med gammastråling. Understøttet med analyse- og bestrålingscertifikater for hver batch.

Salgsenhed Enhedsstørrelse Substrat Anvendelsesområde
10 poser x 20 moppeklude 420 mm x 250 mm Fås som: Lavt partikelindhold (45 % polyester, 55 % cellulose) Til brug på gulve, vægge og hårde overflader.

For brugsklare, tjek vores Klercide™ 70/30 IPA RTU og Klerwipe™ 70/30 IPA Poseservietter.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.