KlerwipeSterile7030DenaturedEthanol_Image_20Wipes420x250_3079180.jpg

Klerwipe™ 70/30 Denatured Ethanol Mop Wipes

Brugsklare moppeservietter til desinfektion af store overflader.

Strømlin den daglige desinfektion af vægge, gulve og andre store overflader med letheden i brugsklare, sterile moppeservietter med lavt partikelindhold, imprægneret med 70/30 denatureret ethanol blandet med deioniseret vand.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Konsekvent desinfektion

Sterile servietter med lavt partikelindhold imprægneret med 70 % denatureret ethanol blandet med deioniseret vand. En steril brugsklar moppeserviet til store overflader.

Mop icon

Brugsklare moppeservietter

Imprægnerede servietter fjerner behovet for moppe- og spandesystemer, er klar til brug og ideelle til at strømline kompatible rengøringsprotokoller af større overflader i renrummet.

 
Shield with a check mark icon

Premium-klasse substrat

Moppeservietter af højkvalitets polyestercellulose er sterile, brugsklare moppeservietter til daglig desinfektion i en afrivningsbar emballage, til store overflader. Servietter er forvasket i et ISO-klasse 4 renrum for at reducere partikler markant.

Open box icon

Praktisk emballage

Pakket i dobbeltpose for at strømline bevægelse til højklasse-områder, med emballage designet til at være let at bruge med behandskede hænder.

Three diamond shapes icon

Steril produktion

Biocidblandingen er 0,2 mikronfiltreret, derefter påfyldt og placeret i pose i et klasse C-renrum inden det endeligt steriliseres med gammastråling. Understøttet med analyse- og bestrålingscertifikater for hver batch.

Salgsenhed Enhedsstørrelse Substrat Anvendelsesområde

10 pakker x 20 moppeservietter

420 mm x 250 mm

Lavt partikelindhold (45 % polyester, 55 % cellulose)

Til brug på gulve, vægge og andre store, hårde overflader.

For brugsklare, tjek vores Klercide™ Denatureret Ethanol RTU og Klerwipe™ Denatureret Ethanol Poseservietter

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.