Klerwipes™ Tub and Pouch wipes

Klerwipe™ 70/30 IPA - Poseservietter (Blandet med DI)

Til desinfektion af små overflader og udstyr.

Brugsklare sterile servietter designet til desinfektion af renrumsmiljøer. Klerwipes™ fås som 100 % polyester- eller polyestercelluloseservietter med lavt partikelindhold, som er meget absorberende og forbliver våde under hele brugen, hvilket sikrer en ensartet påføring af alkohol på hele overfladen.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Ensartet effektivitet

Sterile servietter med lavt partikelindhold og imprægneret med 70 % isopropylalkohol blandet med deioniseret vand. En steril og brugsklar vådserviet til små overflader, der fås i enten en genlukspose med Klertear™ på ydersiden, eller i en bøtte.

Icon with a checkmark in the center

Enkel, effektiv daglig desinfektion

Anerkendte Klerwipe™ 70/30 IPA, designet til at strømline daglig desinfektion af små overfladeanvendelser.

Hand wiping icon

Servietter af høj klasse

Imprægnerede servietter er ideelle til brug i kritiske fremstillingsanvendelser, herunder aseptisk fremstilling, RAB'er, produktkontaktflader og andre sterile områder.

Open box icon

Praktisk emballage

​​​​​​​Pakket i dobbeltpose for at strømline bevægelse til højklasse-områder, med emballage designet til at være let at bruge med behandskede hænder.

Three diamond shapes icon

Steril produktion

Alkoholblandingen er 0,2 mikron-filtreret, derefter fyldt i dobbeltpose i et renrum af klasse C, inden den terminalt steriliseres med gammastråling. Understøttet med analyse- og bestrålingscertifikater for hver batch.

Salgsenhed Enhedsstørrelse Substrat Anvendelsesområde
  • 20 poser x 15 pose servietter
  • 15 poser x 10 poseklude
  • 15 bøtter x 100 bøtteservietter
  • 15 bøtter x 200 bøtteservietter
  • 200 mm x 200 mm poseserviet
  • 300 mm x 300 mm poseserviet
  • 200 mm x 230 mm bøtteserviet
Fås som: Lavt partikelindhold (45 % polyester, 55 % cellulose), 100 % strikket polyester, ikke-vævet. Til brug på hårde overflader.

For brugsklare, tjek vores Klercide™ 70/30 IPA RTU og Klerwipe™ 70/30 IPA moppeklude.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.