Ecolab Bioquell proactive service.

Bioquell Proaktiv Service

På et travlt hospital lander opgaver med bio-dekontaminering let mellem stolene. Du har måske det rigtige udstyr til at bio-dekontaminere patientstuer, operationsstuen og andre lokaler, men hvem udfører disse opgaver? Hvor ofte? Hvad sker der, hvis de personer, der er ansvarlige for disse opgaver, får travlt med andre opgaver og ikke har tid til at køre bio-dekontamineringscyklusser?

Bioquell Proactive er en komplet tjeneste, der håndterer alle aspekter af de biologiske dekontamineringsprocedurer, der kræves på dit hospital, så dine medarbejdere ikke behøver at gøre det. Bioquell-teknikere på stedet udfører og dokumenterer hele deres bio-dekontamineringsproces og protokoller dagligt. Denne omfattende tjeneste til en fast pris hjælper dig med at opretholde en konsekvent og robust bio-dekontamineringsstrategi for at hjælpe med at eliminere miljøet som en kilde til infektion.

Fordele ved Bioquell Proactive
Bio-dekontamineringstjeneste

Responsivt
Vi arbejder sammen med dig om at planlægge for det uventede, herunder udbrud og nødsituationer. Med et Bioquell Proactive-team allerede på stedet, kan du forvente en hurtig reaktion på enhver biokontamineringshændelse, der måtte opstå, for at begrænse påvirkningen af dine patienter og dit anlæg. Vores ekspertteknikere modtager regelmæssige træningsopdateringer og er forberedte på enhver biodekontamineringssituation, der måtte opstå.

Øget effektivitet
Når du vælger Bioquell Proactive-tjenesten, hjælper vi dig med at bio-dekontaminere en større procentdel af stuerne, end hvis dit interne personale skulle betjene bio-dekontamineringsudstyret alene. Dette skyldes, at en dedikeret Ecolab-specialist overvåger bio-dekontamineringsprocessen, for at sikre, at du aldrig går glip af en planlagt bio-dekontamineringscyklus.

Konsultationsekspertise
Har du spørgsmål om bedste praksis eller har du brug for rådgivning om bio-dekontaminering? Spørg os. Over 20 års erfaring med arbejde på hospitaler giver os uovertruffen indsigt. Vi samarbejder ofte med faciliteter, der bruger flere bio-dekontamineringsmetoder ud over vores hydrogenperoxiddamp, herunder UVC og UV-PX (pulseret Xenon). Vi bruger denne brede erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at nå dine infektionsforebyggende mål.

Dette kan du forvente af Bioquell Proactive Service

Når du tilmelder dig Bioquell Proactive, vil en Proactive Manager arbejde sammen med nøgleinteressenter i din virksomhed om at udarbejde en plan til at opfylde dine mål for infektionsforebyggelse. Dette kunne omfatte fokus på specifikke patogener og identifikation af, hvilke enheder på dit hospital der har brug for rutinemæssig bio-dekontaminering.

Din(e) tilknyttede teknikker(e) vil:

  • Udføre daglig bio-dekontaminering i henhold til planen
  • Bekræfte og validere resultater og udarbejde letlæselige rapporter
  • Vedligeholde Bioquell-udstyr og opgradere teknologi efter behov
  • Bestille varer og administrere lagerbeholdning

Bioquell Proactive inkluderer det hele. Din tilknyttede tekniker klarer alt fra start til slut. Dette sikrer, at dit personale ikke har noget ekstra ansvar, og eliminerer risikoen for, at dit bio-dekontamineringsprogram falder mellem stolene i travle perioder på dit hospital.


Se, hvordan det virker


Hvorfor vælge Bioquell Proactive Service

Icon displaying Assured

Pålidelig

Din Bioquell-tekniker er dedikeret til kun én opgave - at holde din bio-dekontamineringsstrategi på sporet. Vi er også i stand til at reagere på nødsituationer.

Icon displaying Adaptable

Kan tilpasses

Skræddersy en bio-dekontamineringsplan, der opfylder målene for dit anlæg. Tilpas planen efter behov.

Bioquell icons

Komplet

Komplet service til fast beløb. Ingen skjulte eller ekstra omkostninger. Opdatering af teknologi uden beregning.

Icon displaying complete decontamination

Effektiv

Bioquell-udstyr genererer hydrogenperoxiddamp, som opnår 6-log sporicid udryddelse på eksponerede overflader. 

Få et tilbud

Har du brug for en komplet dekontamineringsservice til dit hospital eller klinik? Brug denne formular for at få et tilbud på Bioquell Proactive, Ecolabs servicetilbud.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.