Ecolab Bioquell ICE-Pod in a hospital setting

Dekontaminering til sundhedssektoren

Søger du at hjælp til at forbedre sikkerheden for både patienter og sundhedspersonale? Ecolabs Bioquell tilbyder bio-dekontamineringsløsninger, der hjælper med at udelukke miljøet som en mulig kilde til infektion. Vores udstyr og tjenester er skræddersyet til de unikke behov inden for sundhedsområdet og din organisation.


Bioquell Dekontamineringsløsninger til sundhedssektoren

Nurse in PPE taking patients temp

Bio-dekontaminer områder med høj risiko regelmæssigt - herunder operationsstuer, brandsårsenheder og intensivafdelinger. At holde disse områder rene hjælper med at sikre, at indlagte patienter ikke udsættes for patogener fra tidligere indlagte.

Ecolab Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor Systems and Services

Udbrud og nødsituationer sker uden varsel. Det er derfor, Bioquell tilbyder fleksible bio-dekontamineringsløsninger til hospitaler, der hjælper dig med at håndtere det uventede. Uanset om det er på en enkelt stue eller på flere etager, så kan Bioquell hjælpe dig med at reducere mikroorganismer fra udsatte overflader.

Dekontaminering til hospitalsapoteker og virksomheder med medicinsammensætning

Når du behandler patienter med biologiske lægemidler og nye terapeutiske lægemidler, har du brug for et aseptisk miljø for at bevare lægemidlets kvalitet. Bioquell gør det muligt at tilberede receptdoser med reduceret risiko for kontaminering.

Bioquell Proactive Service featuring a Bioquell BQ 50

For at hjælpe dig med at maksimere din desinfektionsstrategi tilbyder vi Bioquell Proactive, en komplet servicemulighed med fuldtidsansatte på stedet. Lad vores fagfolk koordinere og udføre din bio-dekontamineringsplan, så du kan fokusere på pleje af patienter.


Udvalgt teknologi

Bioquell's BQ-50 product box, extendable corded, and rolling wheeled components.

Bioquell BQ-50

Når du har brug for at bio-dekontaminere en sengestue hurtigt, er Bioquell BQ-50 et godt valg. Er effektiv og nem at opsætte.

Ecolab Bioquell EMS

Bioquell BQ-EMS

Bio-dekontaminer ambulancer, brandbiler, politivogne og mere med Bioquell BQ-EMS, et bærbart og kraftfuldt system.
Se alle Bioquell-systemer til sundhedssektoren
Bioquell Qube

Et anerkendt navn i bio-dekontaminering til sundhedssektoren

Vores EPA-registrerede steriliseringsmiddel* og BPR-kompatible mikrobielle løsninger er anerkendt af NIH, CDC/SSI (Statens Serum Institut), FDA (USA's fødevare- og lægemiddelforvaltning), ECHA og store sundhedsorganisationer rundt om i verden.


*EPA Reg. No. 72372-1-86703

Bioquell BQ-50

Om hydrogenperoxiddamp

Under en bio-dekontamineringscyklus fylder Bioquell-teknologien et lukket område med 35 % hydrogenperoxiddamp. På kun én cyklus giver denne damp 6-log sporicid udryddelse på udsatte overflader. I modsætning til kemiske steriliseringsmidler, der kan efterlade giftige rester, nedbrydes hydrogenperoxiddampe til vand og ilt, når den biologiske dekontamineringscyklus og beluftningen er afsluttet.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Brug på selv følsom elektronik og udstyr

Vores hydrogenperoxiddamp er hård mod mikrobielle overfladeforurenende stoffer, men skånsom mod elektronik og udstyr. I modsætning til spray-og-aftør-metoder er der ingen yderligere trin for at fjerne rester. Når du skal bio-dekontaminere lokaler, der indeholder udstyr, det er svært at rengøre, er Bioquell ideel. Før du bruger Bioquell på dit elektroniske udstyr, skal du kontakte producenterne for at bekræfte kompatibiliteten.

Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Se vores tilbud på dekontaminering til sundhedssektoren​​​​​​​

Få et tilbud

Ønsker du at forbedre dit hospitals tilgang til dekontaminering?  Kontakt os for et tilbud på Ecolabs Bioquell dekontamineringsudstyr og -tjenester.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.