Ecolab Klercide Sterile Sporicidal Active Chlorine Range

Klercide™ Sporicidal
Active Chlorine

Ecolab Klercide™ Sporicidal Active Chlorine sporicider er baseret på aktiviteten fra aktiv klorin, og giver et bredt aktivitetsspektrum, der er særligt formuleret til at hjælpe med at styre forskellige former for mikrobiel kontaminering, der typisk findes i renrumsmiljøer, herunder vanskelige bakteriesporer.

Funktioner og fordele

  • Use: Desinfektion af store og små overflader, og overførselsdesinfektion af efterfølgende ekskursioner og nedlukninger.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende, virusdræbende og sporedræbende
  • Format: Fås som sprayanordning og som beholder med låg. Alle formater kommer i dobbeltposer.
  • Kompabilitet: Klercide Sporicidal Active Chlorine er kompatibel med en stort udvalg af renrumsoverflader og Klercide™ rengøringsmidler og peroxider, samt Klerwipe™ renrums-serien.

 

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.