Klercide™ Low Residue Quat Concentrate

Klercide™ Low Residue Quat Concentrate

Unikt formuleret til at minimere rester og skyllefrekvens.

Strømliner rengørings- og desinfektionsprotokoller i højklasse-renrum og kritiske produktionsmiljøer ved at reducere skyllefrekvensen med aktiv kvaternær ammoniumformulering, der giver effektiv rengøring og desinfektion ved lave koncentrationer.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Kvaternær formulering med minimal restkoncentration

Det aktive kvaternære ammoniummolekyle er effektivt ved lave koncentrationer, med væsentlig mindre restakkumulering end andre biocider, med ikke-ætsende materialekompatibilitet til brug ved de fleste renrumsanvendelser.

Icon with a checkmark in the center

Reducerer tid og omkostninger til rengøring

Hjælper med at reducere behovet for hyppige eller daglige trin til fjernelse af rester, strømliner rengøringsprotokoller for at reducere arbejds- og tidsomkostninger forbundet med hyppigere skylninger - hvilket gør den ideel til rengøring og desinfektion af store overflader i renrum.  Dette sterile, effektive daglige desinfektionskoncentrat  er nemt at bruge - fortyndet  i forholdet 1:3. Den har lav restakkumuleringseffekt til store overflader.

 
Shield with a check mark icon

Minimerer risici relateret til restkoncentration

Ikke-phenolisk formulering har ingen fareadvarsler og kræver ikke brug af PPE, når det bruges i overensstemmelse med etikettens anvisninger. Formulering med minimal restkoncentration mindsker også skrid- og faldrisici forbundet med opbygning af klæbrige rester.

 

Open box icon

Praktisk emballage

Dobbeltpose for at strømline bevægelse til andre områder.

Icon representing promoting

Steril produktion

Biocidblandingen er 0,2 mikrofiltreret og sterilt påfyldt under klasse A-laminærstrøm og placeret i dobbeltpose i et klasse B-renrum. Understøttet med analyse- og sterilitetscertifikater for hver batch.

Salgsenhed Anvendelsesområde

4 flasker x 5 L

Til brug på gulve, vægge og hårde overflader

For brugsklare, tjek vores Klercide™ Low Residue Quat RTU, Klercide™ Low Residue Quat Enhedsdosering og Afmålt doseringskoncentrat, og Klerwipe™ Low Residue Quat Pose- og moppeservietter.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.