Klercide™ Sporicidal Active Chlorine (Unit Dose Concentrate)

Klercide™ Sporicidal Active Chlorine (Unit Dose Concentrate)

Effektivt, alsidigt, højtydende, ikke-ætsende sporicid i enhedsdosistabletter.

Klercide™ Sporicid Active Chlorine enhedsdosiskoncentrat er en steril hypochloritopløsning med fremragende bredspektret aktivitet, specielt formuleret til at give effektivitet mod den slags mikrobiel kontaminering, der mest sandsynligt findes i et renrumsmiljø, inklusive vanskelige bakteriesporer.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Højeffektivt sporicid

Bredspektret aktivitet, herunder bakteriesporer, besidder hurtige dræbningshastigheder, så det er særligt velegnet, hvor der kræves et højt niveau af sporicid aktivitet ved korte kontakttider. Der kræves ingen yderligere aktivatorer. fremragende materialekompatibilitet med en lang række almindeligt forekommende overflader i renrum.

Shield with a check mark icon

Præcision

Produktet leveres som 17 x 10 g tabletter for at sikre den korrekte dosering hver gang. Brusetabletterne er designet til at opløses hurtigt for at give en sporicid desinfektionsopløsning, der er egnet til at kontrollere de fleste mikrobielle kontamineringer, der sandsynligvis findes i et renrumsmiljø.

Open box icon

Enkelt

Enkeltbrugsdosis på 17 x 10 g tabletter reducerer håndteringen og sikrer præcis fortynding. Ingen filtrering påkrævet. Dette resulterer i en meget omkostningseffektiv, enkel løsning på en lang række udfordringer til kontrol af kontaminering i renrum.

Icon representing promoting

Steril produktion i renrumskvalitet

De aktive klortabletter pakkes i dobbeltposer i et renrum af klasse C, før de til sidst steriliseres med gammabestråling.  Analyse- og sterilitetscertifikater tilgængelige for hver batch

Salgsenhed Anvendelsesområde
12 x 170 g bøtter  Til brug på gulve, vægge og hårde overflader.

For brugsklare, tjek vores Klercide™ Sporicidal Active Chlorine RTU.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.