Klercide™ Sporicidal Active Chlorine (Unit Dose Concentrate)

Klercide™ Sporicidal Active Chlorine (Unit Dose Concentrate)

Ecolab Klercide™ spordræbende aktiv chlor er et effektivt roterende sporedræbende middel til store overflader med et bredt aktivitetsspektrum, særligt skabt til at hjælpe med at styre mikrobiel kontaminering, der oftest findes i renrumsmiljøer, herunder vanskelige bakteriesporer. De aktive chlortabletter, der er fyldt i dobbeltposer i et klasse C / ISO-klasse 5-renrum, er terminalt steriliseret med gammastråling.

Funktioner og fordele

  • Anvendelse: Lejlighedsvis desinfektion af store og små overflader, samt efter ekskursioner og nedlukninger.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende, virusdræbende og sporedræbende
  • Format: Fås som tabletter i en bøtte. Dette format er i dobbeltpose.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.

 

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.