Ecolab Klercide™ Low Residue Quat UDC

Klercide™ Low Residue Quat - Enhedsdoseringskoncentrat (blandet med WFI)

Unikt formuleret til at minimere rester og skyllefrekvens.

Strømlin rengørings- og desinfektionsprotokoller i renrum og kritiske produktionsmiljøer ved at reducere skyllefrekvensen med aktiv kvaternær ammoniumformulering, der leverer effektiv rengøring og desinfektion ved lave koncentrationer.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Kvaternær formulering med minimal restkoncentration

Det aktive kvaternære ammoniummolekyle er effektivt ved lave koncentrationer, med væsentlig mindre restakkumulering end andre biocider, med ikke-ætsende materialekompatibilitet til brug i de fleste renrumsanvendelser.

 
Clock Icon

​​​​​​​Reducerer tid og omkostninger til rengøring og desinfektion

Hjælper med at reducere behovet for hyppige eller daglige trin til fjernelse af rester, strømliner rengøringsprotokoller for at reducere arbejds- og tidsomkostninger forbundet med hyppigere skylninger - hvilket gør den ideel til rengøring og desinfektion af store overflader i renrum. Dette sterile og effektive desinfektionskoncentrat til daglig brug er let at anvende - hver 100 ml dosis giver 5 liter desinfektionsmiddel klar til brug. Den har lav restakkumuleringseffekt til store overflader.

Icon representing promoting

Minimerer risici relateret til restkoncentration

Ikke-phenolisk formulering har ingen fareadvarsler og kræver ikke brug af PPE, når det bruges i overensstemmelse med etikettens anvisninger. Minimal restformulering mindsker også glide- og faldrisici forbundet med opbygning af klæbrige rester.

Three diamond shapes icon

Steril produktion

Biocidblandingen er 0,2 mikronfiltreret og sterilt påfyldt under klasse A-laminærstrøm og placeret i dobbeltpose i grupper af 5 i et klasse B-renrum. Understøttet med analyse- og sterilitetscertifikater for hver batch.

Salgsenhed Anvendelsesområde

50 flasker x 100 ml*
*Flasker er 150 ml i kapacitet, men indeholder 100 ml væske for at lette fortyndingen.

Til brug på gulve, vægge og hårde overflader.

For brugsklare formater, se vores Klercide™ Low Residue Quat RTU, Klercide™ Low Residue Quat Afmålt dosering, Klercide™ Low Residue Quat Koncentrat, og Klerwipe™ Low Residue Quat Pose- og moppeklude.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.