short desccription

Klercide™ Low Residue Quat - Blended with WFI

Ecolab Klercide™ Low Residue Quat er en blanding af kvaternær ammoniumforbindelse og vand til injektion (WFI). Det er effektivt ved en lav koncentration, hvilket sikrer, at produktet efterlader minimale rester og gør det ideelt til renrum med høj klassifikation og til kritiske produktionsområder.

Funktioner og fordele

Lav restkoncentration:

  • Restkoncentrationens akkumulerende virkning er mindre end andre bredspektrede desinfektionsmidler til renrum, hvilket betyder, at mindre skylning er påkrævet.

Effektiv:

  • 0,2 mikronfiltreret og påfyldt sterilt med ensrettet kvalitet A / ISO Klasse 5 luftstrøm i et kvalitet B / ISO Klasse 5 renrum. Dobbelte eller tredobbelte poser.
  • Fremragende materialekompatibilitet - ikke-ætsende til brug i de fleste renrumsanvendelser herunder, men ikke begrænset til, isolatorer, udstyr og produktionsbeholderes ydre.

Steril i brug:

  • Det patenterede og unikke udløserhoved på SteriShield™ Delivery System MSDS fungerer ved at danne en komplet forsegling, der forhindrer luft i at blive trukket tilbage i flasken. Dette nedbringer ikke kun risikoen for mikrobiel kontaminering i kritiske påfyldnings- / finishområder, men også forurening med kemikalier.

Fås som spray og med låg

 
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.