Ecolab Cleanroom Product, Klercide™ Low Residue Quat with WFI

Klercide™ Low Residue Quat - Blended with WFI

Unikt formuleret til at minimere rester og skyllefrekvens.

Strømliner rengørings- og desinfektionsprotokoller i højklasse-renrum og kritiske produktionsmiljøer ved at reducere skyllefrekvensen med aktiv kvaternær ammoniumformulering, der giver effektiv rengøring og desinfektion ved lave koncentrationer.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Kvaternær formulering med minimal restkoncentration

Det aktive kvaternære ammoniummolekyle er effektivt ved lave koncentrationer, med væsentlig mindre restakkumulering end andre biocider, med ikke-ætsende materialekompatibilitet til brug i de fleste renrumsanvendelser.

Icon with a checkmark in the center

Reducerer tid og omkostninger til rengøring

Hjælper med at reducere behovet for hyppige eller daglige trin til fjernelse af rester, strømliner rengøringsprotokoller for at reducere arbejds- og tidsomkostninger forbundet med hyppigere skylninger - hvilket gør den ideel til rengøring og desinfektion af store overflader i renrum.

Dette sterile og effektive desinfektionsmiddel til daglig brug til små og store overflader har en lav restakkumuleringseffekt.

Shield with a check mark icon

Minimerer risici relateret til restkoncentration

Ikke-phenolisk formulering har ingen fareadvarsler og kræver ikke brug af PPE, når det bruges i overensstemmelse med etikettens anvisninger. Formulering med minimal restkoncentration mindsker også skrid- og faldrisici forbundet med opbygning af klæbrige rester.

Open box icon

Praktisk emballage

Tredobbelt pose for at strømline flytning til andre områder.

Icon representing promoting

Steril produktion

​​​​​​​Biocidblandingen er 0,2 mikrofiltreret og sterilt påfyldt under klasse A-laminærstrøm og placeret i tredobbelt pose i et klasse B-renrum.

Understøttet med analyse- og sterilitetscertifikater for hver batch.

Three diamond shapes icon

Sterilt leveringssystem

Trigger-sprayformatet  har det patenterede SteriShield™ Delivery System (SDS), der giver sikkerhed for sterilitet af indholdet i flasken ved at danne en komplet forsegling, der forhindrer, at luft (og mikrobielle eller kemiske kontaminanter) trækkes tilbage i flasken.

Salgsenhed Anvendelsesområde
  • 6 trigger-sprayflasker x 1 L
  • 4 flasker med låg x 5 L
Til brug på gulve, vægge og hårde overflader.

For produkter klar til brug, tjek vores Klercide™ Low Residue Quat Koncentrat, Klercide™ Low Residue Quat Koncentrat med enhedsdosering og afmålt dosering, samt Klerwipe™ Low Residue Quat pose- og moppeservietter.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.