Bioquell ProteQ Modular VHP System

Bioquell ProteQ

Behandl næsten ethvert lokale eller område i dit anlæg med dette mobile, skalerbare system. Ecolabs Bioquell ProteQ har trådløs kommunikationsteknologi, indbygget beluftning og mulighed for at tilføje yderligere beluftningskapacitet.

Fordele ved Bioquell ProteQ

Bioquell ProteQ er et godt valg til alt fra små laboratorier til store biobearbejdningsområder, fra rutinemæssig til nødsanering.

Kraftig dampfordeling af hydrogenperoxid reducerer cyklustider, og trådløs funktionalitet kan forbinde flere enheder.

Brug Bioquell ProteQ til:

 • Biofarmaceutiske produktionsområder
 • GMP/GLP-laboratorier
 • Biosikkerhedslaboratorier 
 • Dyreanlæg
 • Produktionsområder som f.eks. RABS, der er svære at rengøre manuelt
 • Renrum og forværelser


Hvorfor vælge Bioquell ProteQ

Icon displaying Customized

Effektiv

Hydrogenperoxiddamp opnår en 6-log reduktion inden for et lukket område.

Puzzle icon

Integreret

En enkelt udstyrsdel udfører både fordampning og beluftning. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje yderligere beluftningsenheder til enheden. Brug i eksisterende faciliteter uden komplekse ændringer.

Icon of finger pushing a button - easy to use

Nem at bruge

Trådløs tilslutning giver mulighed for hurtig opsætning og reduceret nedetid. I stand til at lagre og køre tusindvis af foruddefinerede cyklusser.

Icon of a clipboard - Compliant

Kompatibel

Termiske og PDF-udskrifter af nøglecyklusdata; 21 CFR Part 11-kompatibel revisionssporing tilgængelig.

Bioquell ProteQ komponenter og opsætning

Komponenter:

 1. Systemets hovedstruktur indeholder:
  • Dampfordelingssystemet af hydrogenperoxid til lokaler op til 400 m³ (afhængigt af konfiguration, belastning og miljøforhold).
  • Modul med to flasker med RFID-aflæsning til korrekt indlæsning, behandling af store mængder og indsamling af nøgledata.
  • Indbygget beluftning, som er en standardfunktion i enhver Bioquell ProteQ-enhed.
 2. Det trådløse kontrolmodul kombinerer en termisk printer og en farvetouchskærm med grafisk interface.
 3. Yderligere beluftningsenheder er lagret i systemets hovedstruktur.
Ecolab Bioquell ProteQ Components
Illustration of ProteQ room configuration

Opsætning af flere systemer​​​​​​​

Du kan køre op til tre Bioquell ProteQ-systemer samtidigt fra en enkelt master-kontrolenhed, hvilket gør større lokaler nemme at behandle. For zoner, der kræver mere end tre systemer, kan der bruges flere master-kontrolenheder. Kontakt os for detaljer.


Relaterede produkter og tilbehør

Low Level Peroxide Sensor XAM-5100

Bioquell HPV-AQ

Denne 35 % vandholdige hydrogenperoxidopløsning bruger Bioquell L-4 til at producere hydrogenperoxiddamp.

Bioquell Indicators

Bioquell Biologiske indikatorer (BI'er)

Vores biologiske indikatorer er lavet af Geobacillus stearothermophilus endosporer for at hjælpe dig med at validere en Bioquell-cyklus.

Bioquell_Room_CI.jpg

Bioquell kemiske indikatorer til stuer (CI'er)

Bekræft, at en Bioquell-cyklus har opnået den forventede dampfordeling og eksponeringsydelse med disse letaflæselige kemiske indikatorer. En kemikaliestrimmel reagerer på en Bioquell-cyklus og ændrer farve for at korrelere med cyklussens forventede effekt. Til brug på stuer og lukkede områder på 10 m3 og større.

Yderligere beluftningsenheder

Yderligere beluftningsenheder

Flere beluftningsenheder kan tilføjes til Bioquell ProteQ for at sprede damp og give yderligere beluftning, hvilket resulterer i hurtigere cyklusser. Disse enheder forbindes trådløst med systemet. Op til to beluftningsenheder kan lagres inden for rammen af Bioquell ProteQ for at lette transporten.

Bioquell_Low_Level_Peroxide_Sensor_XAM_5100.jpg

Sensor (XAM-5100) til lavt peroxidniveau

Denne sensor hjælper dig med at evaluere niveauerne af hydrogenperoxid, der er tilbage efter afslutningen af en cyklus. Det giver en ekstra grad af sikkerhed ud over aflæsningerne givet af Bioquell ProteQ-systemet.

Bioquell Validation

Validering

For at opfylde myndighedernes krav skal du muligvis levere bevis for, at din bio-dekontamineringsløsning fungerer, som den skal. Ecolab stiller uddannede ingeniører til rådighed og den valideringsdokumentation, som du skal bruge for at overholde reglerne.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Brug på selv følsom elektronik og udstyr

Vores hydrogenperoxiddamp er hård mod mikrobielle overfladeforurenende stoffer, men skånsom mod elektronik og udstyr. I modsætning til spray-og-aftør-metoder er der ingen yderligere trin for at fjerne rester. Når du skal bio-dekontaminere lokaler, der indeholder udstyr, det er svært at rengøre, er Bioquell ideel. Før du bruger Bioquell på dit elektroniske udstyr, skal du kontakte producenterne for at bekræfte kompatibiliteten.


Ofte stillede spørgsmål om​​​​​​​ Bioquell ProteQ

Kan Bioquell ProteQ styre mit varme-, ventilations- og klimaanlæg?
Ja. Systemet kan kommunikere med dit BMS via spændingsfrie kontakter for at indikere cyklusforløb. BMS'en kan derefter styre dit varme-, ventilations- og klimaanlæg i overensstemmelse hermed.

Hvad hvis den trådløse forbindelse holder op med at fungere i min bygning?
Selvom det sker ekstremt sjældent, kan vi levere en trådløs rækkeviddeforstærker, hvis denne situation opstår, for at sikre, at du er i stand til at køre cyklusser uden afbrydelser.

Kontakt os

Er du interesseret i Bioquell ProteQ som hjælp på dit anlæg? Brug denne formular til at få et tilbud, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.