Eleanor Slevin

Eleanor Slevin

KVALIFIKATIONER:

  • Industriel mikrobiolog
  • Mere end 20 års erfaring i mikrobiologi inden for medicinsk udstyr og farmaceutisk, fødevare- og miljømikrobiologi
  • Mere end 15 års erfaring med smittekontrol til renrum
  • Medlem af ISPE

Eleanor Slevin
Global Regulatory Affairs Specialist

Eleanor har mere end 20 års erfaring indenfor mikrobiologi, hvoraf hun har arbejdet 15 år i forskellige roller med producenter af medicinsk udstyr og lægemidler. Eleanors startede sin karriere som mikrobiolog for en miljømæssig biotechvirksomhed, som fremstilllede unikke biologisk behandlingsløsninger til forureningskontrol på globalt plan.

Hendes erfaring inkluderer også en stor, britisk føde- og drikkevareproducent, hvor hun var ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af den britisk kulturkollektion, træning af personale og kvalifikation og revision af laboratorier i Storbritannien og Irland.

Eleanor har arbejdet for Ecolab i 18 år og startede som Senior Microbiologist med ansvar for at levere mikrobiologiske services og desinficerende effektivitetsstudier til medicinalvirksomheder.

Hos Ecolab har Eleanor bestridt en bred vifte af stillinger af både teknisk og salgsmæssig karakter inden for smittekontrol. Omfanget af hendes arbejde har inkluderet teknisk support eksternt til vores kunder og intern til Life Sciences-teamet. Dette har inkluderet rådgivning om rengøring og desinfektion, validering af desinfektionsmidler, træning, projektledelse og udarbejdelse af understøttende teknisk dokumentation.

Eleanor arbejder i øjeblikket i Regulatory Affairs hos Ecolab som Global Regulatory Affairs Specialist med fokus på smartere retninglinjer til Life Sciences-forretningen.