Ecolab Life Sciences Expert

Rajnish Maharaj

KVALIFIKATIONER:

  • BSc i mikrobiologi og biokemi
  • 25 års erfaring inden for biocider, personlig pleje og fødevaresikkerhed
  • Ecolabs repræsentant i den britiske brancheforening for rengøringsprodukter
  • Har repræsenteret brancheforeninger i kemikalieindustrien i biocidarbejdesgrupper under den europæiske kommission

Rajnish Maharaj
Global Regulatory Affairs Lead

Rajnish er chef for global lovgivning i Ecolab Life Sciences. Rajnish sikrer bæredygtighed i Life Sciences-porteføljen og udvikler strategier for global lovgivning. Han samarbejder med lægemiddelproducenter om at facilitere viden om alle retningslinjer relateret til Ecolabs rengørings- og desinfektionsportfolio.

Rajnish fik en universitetsgrad i mikrobiologi og biokemi fra KZN Universitet i Sydafrika. Han har bestridt en række stillinger inden for lovgivning, forskning og and forsyningskædeledelse i Ecolab og Unilever i Storbritannien, Singapore, Holland og Sydafrika. Han har arbejdet i en række brancher – biocider, personlig pleje, husholdningspleje, føde- og drikkevarer og medicinalindustrien.

Rajnish har arbejdet med brancheforeninger og myndigheder i Europa, Mellem- og Østafrika og Asien. Han har bestridt stillinger i flere brancheorganisationer: European International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products (A.I.S.E), Formand for Sustainable use of Biocides Workgroup og Viceformand for Biocides Workgroup. Han har også repræsenteret A.I.S.E som brancherepræsentant i den europæiske Disinfectants Efficacy Group og den europæiske Biocides Product Authorization og Mutual Recognition Facilitation Group.

I Singapore, mens han var Head of Regulatory Affairs (Syd- og sydøstasien) for Ecolab, ledede Rajnish den eksterne kommunikation i Komitéen for rengøring- og materialebeskyttelse i energi- og kemikaliebranchegruppen.