Marcel Korevaar

Marcel Korevaar

KVALIFIKATIONER:

  • +21 års erfaring hos Ecolab med supply chain management, optimering af rengøringsprocesser og validering i personlig pleje, mejeri, bioteknologi og medicinalindustrien
  • 7 års erfaring i Ecolabs anlæg for vaskemiddelproduktion
  • Før han blev Technical Consultant var Marcel Account Manager ansvarlig for salg og service til Life Sciences-industrien i Holland i 13 år
  • BSc i kemikalieteknologi og procesindustri

Marcel Korevaar
Technical Consultant & Validation Manager, Personal Care, EU

Marcel er ekspert i Cleaning In Place (CIP) og Cleaning Out of Place (COP) med speciale i anlægsvurdering, GMP-indsigter rengøringsgodkendelse, CIP-procesoptimering og træning på stedet.

Som Technical Consultant har Marcel stor erfaring med udvikling af programmer til sikker CIP-validering og optimering, identifikation af smitterisici grundet anlægsdesign, personale, maskiner og/eller metoder.

Gennem årene har Marcel arbejdet på mange vellykkede projekter for at skabe værdi for kunderne. Ved at give kunderne forbedringer i kvalitet og innovation i deres rengøringsprocesser, støtter Marcel dem ved at effektivisere deres forretning.

Marcel brænder for at levere løsninger til organisationer ved at bruge sin viden og erfaring til at skabe det bedst mulige resultat hver gang. I sin nuværende rolle hos Ecolab Life Sciences, kan Marcel give indsigter og understøtte kunder i personlig pleje-sektoren.