Laura Brennan

Laura Brennan

KVALIFIKATIONER:

  • Farmaceutisk mikrobiolog
  • 8+ års erfaring i medicinalindustrien
  • Provisorisk IRCA-akkrediteret GMP-auditør
  • BA i mikrobiologi
  • Har tidligere arbejdet i statslige styrelser og medicinalvirksomheder

Laura Brennan
Global Corporate Account, Scientific Project Manager

Laura har tidligere arbejdet som farmaceutisk mikrobiolog, primært med produktion af sterilisationsprodukter.

Hun har også arbejdet i statsstyrelser med overvågning og sikring af opretholdelsen af miljømæssige mikrobiologiske standarder.

Laura er Global Corporate Account Scientific Project Manager i Ecolabs Life Sciences ekspertteam for smittekontrol. Hun er ansvarlig for projektledelsen og valideringen af flere effektivitetsprojekter for globale medicinalvirksomheder. Dette inkluderer alle aspekter af parameterudvælgelse, protokoludvikling, samarbejder med akkrediterede laboratorie samt at assistere globale teams med koordinerende aktiviteter. Hun støtter anlæg på det lokale niveau med svar på tekniske spørgsmål og dokumentation til validering og implementering. Hun samarbejder også tæt med globale kunder om at udvikle specifikke tekniske projekter og initiativer til deres anlæg, der skal tage hånd om mangler, problemer eller lovmæssige opdateringer.

Laura er ansvarlig for videnskabelige projekter i Ecolab og tekniske samarbejdsprojekter med eksterne partnere. Hun holder regelmæssigt foredrag om emner inden for smittekontrol på brancheseminarer over hele verden.