Susan Youngquist

Susan Youngquist

KVALIFIKATIONER:

  • +35 års erfaring inden for udvikling, validering, R&D, projektledelse og produktion af personlig pleje og kosttilskud
  • Praktisk erfaring inden for rengøring, proces, udstyr og anlægsvalidering
  • Kemiingeniør (BSE) fra University of Michigan, Ann Arbor, MI

Susan Youngquist
Technical Consultant and Validation Manager, Personal Care, NA

Susan er ekspert i CIP- og COP-processer, anlægsvurdering, GMP-indsigter, rengøringsvalidering og optimering af CIP-processer. Som Global Technical konsulent har Susan erfaring med ledelse og udvikling af programmer til rengøringsvalidering inden for sektorerne for personlig pleje, kosttilskud og kannabis.

Susan har solid erfaring (35 år) inden for produktion, projektledelse, forskning og udvikling og fremstilling af forbrugerprodukter. Det gør Susan i stand til effektivt at forstå kundernes rengøringsudfordringer og bruge Ecolabs teknologier og kemikalier til at skabe maksimal værdi for kunden. At identificere løsningen er kun en del af rejsen i de regulerede brancher, fordi forandringskontrol og validering ofte er en barriere for den fortsatte forbedring og implementering hos kunderne.

Susan drager fordel af sin viden om de lovgivningsmæssige krav til rengøringsvalidering og guider kunderne igennem omstillingsprocessen for at fremskynde rengøringsvalideringen og i sidste ende realisere værdiskabelsen.