Rachel Kirkham - Ecolab Life Sciences Expert

Rachel Kirkham

KVALIFIKATIONER:

  • Industriel mikrobiolog
  • +30 års erfaring med smittekontrol inden for medicinal- og personlig plejeindustrien
  • Provisorisk IRCA-akkrediteret GMP-auditør
  • Medlem af Pharmig Committee

Rachel Kirkham
Director, Global Technical Consulting Contamination Control and Validation

Rachel har mere end 30 års erfaring med smittekontrol hos blandt andre The Body Shop International, Tristel, Diversey og Ecolab Life Sciences.

Rachels alsidige erfaring tæller også udvikling af desinfektionsmidler, teknisk service og kommercialisering, procesudvikling af CMO-kvalitet, vaskerumsgodkendelse og ledelse af ekspertteams.

Hun har været involveret i adskillelige projekter om smittekontrol og gennemfører regelmæssigt tilsyn, underviser og koordinerer desinfektionskurser for anlæg i medicinalindustrien.

I sin nuværende rolle leder Rachel et valideringsteam af eksperter inden for smittekontrol, der giver teknisk rådgivning til producenter af personlig plejeprodukter og lægemidler, rengøring og desinfektion samt vejledning til implementering af bedste praksis.

Rachel er en populær foredragsholder om renrumskontrol og validering af desinfektionsmidler. Som en del af Pharmig-organisationen har hun medudviklet mange af industriens træningsmaterialer og værktøjer til desinfektionsmidler.