Matt Cokely

Donald Singer

KVALIFIKATIONER:

  • Medlem af USP Microbiology Committee of Experts siden 2000
  • Nuværende formand for PDA Task Force
  • Medlem af European Pharmacopeia Group 1 Microbiology Committee
  • Master i mikrobiologi (University of Dayton)
  • BA i biologi (Boston University)
  • Mere end 35 års erfaring med forskning, kvalitetskontrol og kvalitetssikring

Donald Singer
Senior Microbiology Consultant

Don Singer er Senior Microbiology Consultant hos Ecolab og medlem af American Society for Quality. Don har været medlem af the USP Microbiology Committee of Experts siden 2000. Han er i øjeblikket Formand for PDA Task Force og revurderingen af den tekniske rapport med titlen "Pharmaceutical Package Integrity Testing" og var medforfatter på den tekniske rapport "Exclusion of Objectionable Microorganisms."

Don bliver medlem af European Pharmacopeia Group 1 Microbiology Committee. Han er Certificeret Specialist Microbiologist (NRCM) and Certificeret Pharmaceutical GMP Professional (ASQ), såvel som tidligere Malcolm Baldrige National Quality Award Examiner. Dons karriere bygger på 35 års erfaring med forskning, kvalitetskontrol, kvalitetssikring i kosmetik-, medicinal- og fødevareindustrierne.

Don underviser i øjeblikket også som adjunkt på overbygningen i biomedicinsk kvalitet på University of Maryland Baltimore County.

Don er en populær foredragsholder og skal tale om en bred vifte af emner på flere forestående globale og nationale arrangementer i medicinalindustrien. Som aktivt medlem af flere faglige selskaber og foreninger kan Don rådgive om adskillige udfordringer, som medicinalindustrien står overfor.