Helen Gates

Helen Gates

KVALIFIKATIONER:

  • Universitetsgrad i mikrobiologi
  • +15 års i medicinalindustrien
  • Solid erfaring med kvalitetssystemer, overholdelse af lovgivning, validering og kvalitetskontrol
  • Provisorisk IRCA-akkrediteret GMP-auditør

Helen Gates
Global Technical Consultant

Helen Gates, BSc (Hons), er uddannet mikrobiolog med mere end 15 års erfaring som farmaceutisk mikrobiolog i medicinalindustrien. Hun har bestridt adskillelige stillinger, blandt andet hos en international lægemiddelproducent, som QA Microbiologist, Microbiology Department Manager, Quality Lead – Sterile Operations Capital Project og Operational Excellence (Lean Sigma) Analyst.

Helen har erfaring med kvalitetskontrol af laboratorier og klassificerede renrum samt understøttelse af produktionen af sterile og ikke-sterile aktive farmakologiske ingredienser. Hun har erfaring med GMP/GLP-krav og har holdt foredrag om emner som smittekontrol, miljøovervågning, steriliseringsproces, validering af udstyr og vandsystemer. Hun var ansvarlig for gennemgangen og afrapportering af analytisk data i afdelingen for præcision, fuldstændighed og overholdelse af dokumenterede procedurer.

Helen har et stærkt mindset og skarpt blik for forbedring og bruger data til at identificere forbedringer og vurdere risici. Hun har arbejdet med Lean og Six Sigma i implementeringen af et system til overvågning af ydeevnen i afdelingen for at identificere defekter og eliminere spild.

Helen startede hos Ecolab i 2019 som Global Technical Consultant i Ecolab Life Sciences. Dette er en teknisk stilling som vejleder for korrekt anvendelse og brug af specialiserede renrumsbiocider i Life Sciencess renrum i overensstemmelse med retningslinjerne og bedste praksis.

Helen er også IRCA-certificeret GMP-auditør i Pharmaceutical Quality Management Systems (PQMS) (certificeringsnummer 6099117) og er ved at færdiggøre en CPD-log for at opnå titlen som 'auditør'.