Leslie Curry

Leslie Curry

KVALIFIKATIONER:

  • BSc i farmakologi/toksikologi
  • +30 års erfaring inden for risikovurdering af offentlig sundhed
  • Provisorisk IRCA-akkrediteret GMP-auditør
  • Erfaring med globale retningslinjer og change management
  • Produktoverholdelse, sikkerheds- og lovmæssig know-how til rengørings- og desinfektionsmidler, lægemidler, funktionelle fødevarer, kosttilskud, fødevarer med helbredsmæssige effekter, tilsætningstoffer

Leslie Curry
VP, Global Technical Consulting Validation Services

Leslie er Vice President i Global Validation Services and Regulatory Affairs hos Ecolab Life Sciences. Hun er leder for de tekniske teams, der navigerer i cGMP-landskabet til produktion af sterile og ikke-sterile lægemidler og produkter til personlig pleje.

Leslie har en baggrund inden for risikovurdering af offentlig sundhed, retningslinjer og produktforvaltning. Gennem sin karriere har hun samarbejdet med globale myndigheder om at udvikle bedste praksis inden for produktsikkerhed og risikovurdering til medicinalindustrien, personlig pleje, fødevarer, terapeutisk ernæring, industrielle kemikalier og pesticider.

Før hun startede hos Ecolab i 2012 arbejdede Leslie i Abbott Nutrition som chef for fødevarelovgivning med fokus på produktudvikling og kostvejledning til nyfødte samt globale lovgivningsmæssige godkendelsesstrategier. Før Abbott var hun leder for Regulatory and Scientific Affairs hos Cargill, SC Johnson WAX og Environ. Leslies uddannelsesmæssige baggrund er inden for toksikologi og farmakologi.