1. Hjem
  2. Om os
  3. Industrier vi betjener
  4. Healthcare & Life Sciences
  5. Hospitaler
Ecolab_Healthcare_OperatingRoomWipe_550px310px

Hospitaler

Vi leverer løsninger til forebyggelse af smitteoverføring for alle nøgleområder i sundhedsvæsenet. I alt fra desinfektionsmidler, vådservietter og beskyttende dæksler til innovative rengøringssystemer, der kan vi hjælpe vores kunder med at forbedre deres hygiejneniveau. Vores veldefinerede støtteprogram omfatter værktøjer til at overvåge og forbedre miljømæssig rengøring, håndhygiejne i overensstemmelse med reglerne samt CSSD-effektivitet (CSSD: central sterile services department, den centrale afdeling for desinfektion). Vi er her for at hjælpe, rådgive og undervise når som helst, der er brug for os.

Healthcare

Who We Are? HVEM ER VI

HOSPITAL & KIRURGI

Ecolab Infection Prevention In Hospitals

En integreret tilgang til forebyggelse af smitteoverføring

Jeres interne medarbejdere gør deres bedste for at sikre, at alle kender deres rolle og ansvar – men ved de, hvilken indvirkning deres afdeling har på hele hospitalet? Ved at uddanne jeres medarbejdere i den indbyrdes forbindelse, der er imellem afdelingerne, kan jeres hospital udvikle en integreret tilgang til forbedring af forebyggelse af smitteoverføring.

ECOLAB HEALTHCARE-PROGRAMMER

Ecolabs programmer blev oprettet for at opnå bedre resultater for hospitaler,  reducere hospitalserhvervede infektioner og forbedre driftsmæssig effektivitet.

Ecolab Healthcare-løsningen
Renere og mere sikre hospitaler
Ecolabs programmer tager fat på alvorlige problemer, som påvirker patientresultater og hospitalets bundlinje. Vores programmer kan hjælpe med at optimere patientpleje, give hospitaler høj effektivitet og forbedret patient- og medarbejdertilfredshed samt hjælpe med at give jeres hospital et godt omdømme for høj kvalitet i de markeder, I betjener.

Øvrige løsninger for sundhedsvæsenet