Hospital and Surgery Centers - boy staring out window while sitting on hospital bed

Hospital og kirurgi

Innovative løsninger til sundhed, kvalitet og sikkerhed på tværs af virksomheden, med det formål at optimere effektiviteten, minimere de samlede omkostninger og forbedrer patienternes tilfredshed og medarbejdernes engagement.

Hospital og kirurgi

Ecolab Infection Prevention In Hospitals

En integreret tilgang til forebyggelse af smitteoverføring

Jeres interne medarbejdere gør deres bedste for at sikre, at alle kender deres rolle og ansvar – men ved de, hvilken indvirkning deres afdeling har på hele hospitalet? Ved at uddanne jeres medarbejdere i den indbyrdes forbindelse, der er imellem afdelingerne, kan jeres hospital udvikle en integreret tilgang til forbedring af forebyggelse af smitteoverføring.

ECOLAB HEALTHCARE-PROGRAMMER

Ecolabs programmer blev oprettet for at opnå bedre resultater for hospitaler, reducere hospitalserhvervede infektioner og forbedre driftsmæssig effektivitet.

Ecolab Healthcare-løsningen

Renere og mere sikre hospitaler

Ecolabs programmer tager fat på alvorlige problemer, som påvirker patientresultater og hospitalets bundlinje. Vores programmer kan hjælpe med at optimere patientpleje, give hospitaler høj effektivitet og forbedret patient- og medarbejdertilfredshed samt hjælpe med at give jeres hospital et godt omdømme for høj kvalitet i de markeder, I betjener.

Søger du et specifikt Healthcare-produkt?

Se Ecolabs hospitalsløsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen hospitalsløsninger fundet