Udførelse

Industrielle vaskerier

Efterspørgslen efter renhed er ubønhørlig. Men det er kun begyndelsen. Industriel styrke – ​​​​​​​og så renhed, naturligvis. Industriel styrke – et nu patenteret kemisk stof, der er sammensat til at yde fremragende rengøringsresultater for alle variationer af industriel snavs. Effektiv fjernelse af mineralolie, olie og fedtstof. Exceptionel hvidhed. Ecolab fortsætter med at hæve niveauet for de resultater, der er mulige med nutidens kemi.

Vaskeprogrammer og produkter

Performance Industrial
Performance Industrial

En vaskeproces specieltdesignet til at tilfredsstille forskellige vaskebehov til industrielt arbejdstøj. Med kombinationen af en særligt udvalgt blanding af overfladeaktive stoffer, patenteret teknologi til fjernelse af snavs og en ny, mild alkalisk forstærker, fjerner programmet vanskelige pletter ved kun 60 °C og sikrer at alle vaskebehov uanset industri er dækket. Dermatologisk, VAH- og RKI-certificeret. Anbefalet af førende PPE-producenter som Klopman, Lauffenmühle og Carrington såvel som 3M, en velkendt producent af refleksstriber.

PROTEX360°

Programmet til beskyttelse af vasketøj, der leverer integrerede løsninger, som sikrer en effektiv vaskeridrift og genåbning efter COVID-19-pandemien og efter.

Vand- og energibesparende løsninger 
Til industrielle vaskerier

No related equipment pages were found.